Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jsou komedie, které mám rád bez výhrad. Pak jsou takové, jejichž vtipy občas sklouznou do trapnosti. Why him je v tom zvláštní, prakticky celou dobu se pohybuje na samé hranici mezi přijatelným a trapným, ale skoro nikdy ji nepřekročí. Pravda, těch shitů a fucků je tu opravdu moc a co se týče děje, tak ten také není příliš originální. Proč tedy to vysoké hodnocení? Z nějakého důvodu mě to prostě bavilo a když ještě na konec přišel Gene se Stanleyem, tak jsem přidal jednu hvězdu navíc. P. S. Jako bonus Kaley Cuoco! ()

Sgt.Cliffer 

všechny recenze uživatele

Chápu, že všechno chce bejt super bombový, ale to už nikdo neumí komedii bez toho, aby to bylo naprosto přitažený za vlasy? První půlka byla dobrá, ale druhá hodina, už bylo jak kdybych koukal na zaseknutou gramodesku nápadů. Celkově dojem zachraňovali jenom herci (Cranston, Franco, Keegan-Michael Key). ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Klasická emerická pitchovina...člověk se nad pár věcma zasměje a pobaví, ale snímek dost rychle vyšumí z paměti. Prostě se zasmát a jít dál.... ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda tenhle typ pubescentních až trapných filmů, plných nechutných, sexistických narážek. Obvykle takové filmy ani nedokoukám s nálepkou odpad. Ale tohle bylo zároveň stejný a zároveň jiný. Úplně jiný. Vtipný. Normálně jsem se smála i tomu, co mě běžně hrozně uráží. Nevím, jak se to režii povedlo, ale dokázali z šíleného, sexuálního a dětského psycha, udělat velmi obstojnou komedii. Tři až čtyři hvězdy, ale manuál na záchodě rozhodlo o čtyřech! :D ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Pořád mám Franca zafixovaného jako Jamese Deana, takže v roli Lairda jsem ho nějak nemohla skousnout. Každopádně jsem se celkem pobavila, takže takový dobrý průměr. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Až mě znepokojuje, jak mi Laird připadal (svým způsobem) okouzlující. Čekala jsem větší kravinu, zvlášť po prvních pár minutách filmu. Ale dost možná proto, že jsem myslela, že se bude jednat o víc nechutný humor, jsem byla překvapená. Má to vše, co od průměrné americké komedie můžete čekat a třeba vás to překvapí jako mě. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Nesnáším návrat k hajzlpapíru!" Ztřeštěná komedie, u které jsem se ale výborně bavil. Narážky na inspektora Clouseaua byly cílené, takže v pohodě :-) ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Klišovité až na půdu, ale z podivného důvodu jsem se silně řezal prakticky od začátku do konce. Ta chemie mezi hlavními postavy prostě funguje a na Franca je prostě radost koukat, jak bravurně ji vykreslil. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je los v akváriu naložený vo vlastnom moči. Už teraz musí byť každému jasné, že do konca filmu v ňom nevydrží. A to v podstate definuje všetko. Extrémne hrubozrnná komédia s masívnym počtom nadávok a iného nevkusného humoru išla ďaleko za hranicu toho, čo mi ešte pripadá vtipné. Pár izolovaných scén naozaj pobavilo, no celokový dojem bol skôr odpudivý. A nič na tom nemení aj skvelý Bryan Cranston v roli otca na prášky. 5-/10 ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddychová romantická komedie, kde sice padá spousta sprostých slov - ale není to oproti jiným současným snímkům obscení a lascivní humor. Osobně se mi to líbilo a spolu se zbytkem kina sem se dobře bavila. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Nejsem cilovka tehle jednoduchych "konzumnich" komedii, u kterych se trikrat zasmejete, snite popcorn s colou za 189kc a druhej den uz si nepamatujete jedinou hlasku. Tak Why Him? je presne ten pripad, jen s tim rozdilem, ze se to da celkem prezit. Dej nema zadne nesmyslne odbocky, a humor ceou dobu tezi z rozdilnych charakteru postav. Obcas je to i vtipny. Nejvic jsem se bal, kdy prijde na sceny, ze se vsichni budou omlouvat a usmirovat. To je nastesti ale sfouknuto az v poslednich 10ti minutach filmu a tak to tu cast zlych neromanťicky zalozenych divaku prilis neotravuje. POSLEDNI SLOVO: Nenarocna celkem fajn komedie. 70% slabsi 4/5* ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Humor Jamese Franca a spol mi nebude nikdy moc blízký. Přesto tady mi několik nápadů přišlo naprosto legendárních (Kaley Cuoco... :). Vlastně jsem se smála celkem často, takže za mě mírně nadprůměrná komedie pro odpoledne, kdy potřebujete vypnout mozek a nepřemýšlet. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nic si nenalhávejme. Je to naprosto klišoidní komedie, kterých jsme viděli už desítky. Jenže má několik trumfů, díky kterým vládne. 1.) Zoey Deutch je nádherná a mohl bych se na ní dívat 2 hodiny v kuse. 2.) Bryan Cranston je sympaťák. 3.) Svěží moderní střih, kamera a vtipy naprosto bez servítek. A hlavně číslo 4.) James Franco je kur*a skvělej! Celý film si dává s velkým přehledem a díky němu je film mnohem víc než jen průměrný. Sice je zhruba ve 3/5 filmu pasáž, kde jsem se celkem nudil, ale naštěstí se to pak zase rozjede na plný obrátky. Gagy fungují, vtipům jsem se smál a scénky, které na sebe bezprostředně navazují, jsou v poměru 4 z 5 boží. I když jsem chtěl dát 3, tak jsem byl po konci v tak dobrym rozpoložení, že si to 4 zaslouží. Nic nedává smysl, je to celý naprosto ulítlý, ale bavit se budete (pokud Vám nevadí 10 sprostých slov na minutu a zadek Jamese Franca). ()

ER 

všechny recenze uživatele

Jo,vcelku slušná komedie s několika dost povedenými fórky, ale nadužívání sprostých slov bylo už přehnané a situační gagy patřily do "již mnohdy viděných "scén (např. scéna na záchodě,která bavila v Krokodýlu Dundee),ale aspoň se snahou do nich přidat něco navíc. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Když komedie tak pořádná. Chvílemi jsem si říkal to je už přehnaný, ale bylo to tak přehnaný až to bylo dobrý. Smál jsem se často a hodně, takže komedie jak má být. ()

Reklama

Reklama