Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Obvykle nemám moc ráda typicky nechuťárenské a (s)prosté americké komedie, ale protože se učím na státnice, potřebovala jsem trochu vypnout. Tento film mi to umožnil tak na půl - první půlka byla super odreagující, vtipná, sice sprostá jak hovado, ale tak nějak úderně, že mi to ani nevadilo. Za to druhá už se začala táhnout a nudit. Vtípky se opakovaly a to, co bylo v první půli úderné, hraničilo s trapností, ale na odreágovaní dobrý. James Franco si to neskutečně užíval a tak davám 3 hvězdy. 65% ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil náramne a to napriek Verbalovej recenzii :D Rozhodoval som sa medzi 3* a 4* nakoniec som dal 4*. NIe je už veľa mainstremových komédií z Holywúdu, pri ktorých sa človek s IQ nad 100 schuti zasmeje. ()

ervina odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem snahu to dokoukat, ale prostě to nešlo. Od komedie čekám asi víc než spoustu vulgarismu. Nevadí mi jadrný slovník, ale tohle bylo moc. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Námětem to sice není světoborného, ale chemie mezi Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem funguje na jedničku. Oceňuji camea známých postav i narážky na současnou popkulturu, ale především mě dostala první polovina filmu, kdy rodiče poznávají Lairdův trhlý svět - takhle jsem se už dlouho u americké komedie nenasmál! ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Takovou ujetinu jsem už dlouho neviděl. Sice dost jednoduchých, ale hodně zábavných scén, u kterých jsem nasmál až až, bylo v tomto snímku spousta. Na J.Francovi bylo krásně vidět, jak si svou roli naplno užívá a byl v ní prostě skvělý. No a protože mi tento styl komedie prostě sednul a dokázal mi udržet úsměv na tváři od začátku až do konce, tak mi nic nebrání v tom dát 5*. 80% SPOILER: Ti Kissáci na konci mě rozsekali :D ()

MataJeBuh 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si vůbec nechtěl pustit ale jsem rad že jsem tak neučinil. Za poslední dobu opravdu dobrá komedie u které se opravdu člověk zasměje. Určitě doporučuji. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Jooo jedna hláška co má hloubku: Prostě se z toho nesmíte posrat kurva. A další hláška která mě poslala do kolen: Dvě dokonalý ženy, dva šťastní chlapy a vynálezce dvojkokota :DDDD Co víc si můžeme od filmu přát. Já ho prostě žeru :D ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát jen 2*, ale za ty Kissáky v záměru jednu přidávám. Ostatně posledních cca 17 minut je z celýho filmu nejvtipnějších. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je tak otravný ako iné veci zo širokého portfólia trojice Franco/Segel/Hill, občas som sa nasmial, ale stále je to málo a drvivá väčšina zo celkom zbytočne dlhých 95 minút je jednoducho nezáživná. A navyše film do toho ťahá tie akože vážne dejové linky s finančnými stavom Nedovej firmy a podobne. Načo? Prečo musia mať tie komédie za každú cenu také pseudovážne odbočenia? ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Starostlivý tatko Heisenberg, zamilovaný šialenec Franco, krásna kostička Zoey Deutch, vtipný ,,komorník" Gustav a záchod, ktorý chcem mať tiež doma :). Na prvých Fotrov to nemá, ale sympatie tejto komédii tiež nie sú cudzie a pri emóciách dokonca sála úprimnosť. Ináč nič nové pod slnkom. Len s inou hereckou partiou. ()

Reklama

Reklama