Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

mcamino 

všechny recenze uživatele

Já mám k filmu jednu jedinou výhradu - holubi nese*ou v letu!!! Jinak jsem se skvěle bavil po celou dobu filmu, věšinou se těmto komediím vyhýbám ale tady jsem udělal výjimku a nelitoval jsem. ()

Axxym 

všechny recenze uživatele

Nemohl by mi někdo vysvětlit, čemu jste se smáli? Strašlivá, ale naprosto strašlivá kravina, která nemá žádné tempo, ani nápad, ani nic. Nudil jsem se, zasmál (spíš pousmál) jsem se asi dvakrát. Já se dokážu zasmát i u přízemní pubertální komedie, ale tohle nebyla přízemní komedie, to byl paskvil. Nebyla tam žádná nadsázka nebo vtip. Byla tam jen debilní vymyšlená zápletka a fekální humor, který absolutně nezapadal do kontextu toho prostředí. Psychologie postav je z prdele, scénář je debilní, nepropracovaný, a celé to končí naivním, nesmyslným a nelogickým happy-endovým mišmašem. Myšlenkový salát nějakého rádoby scénáristy. Z celého filmu jsem se nejvíc nasmál tady na ČSFD, když jsem si přečetl komentář uživatele verbal. Jedna hvězda je za Bryana Cranstona. ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Sem tam vtipne sceny stridaji uz jen ty trapne, nevtipne nebo trapne-nevtipne. Fakt se jeste nekdo zasmeje scene "jsem na zachode a neni tu papir" (a jak se muze najit nekdo, kdo to natoci). Skoda, ze to neslo udelat trosicku originalneji. ()

Sathine 

všechny recenze uživatele

Když se na film člověk podívá z nadhledu, tak se samozřejmě nejedná o vůbec novou zápletku, místy i docela trapný a ubohý humor, ale když tohle neřeší a chce se uvolnit, posmát se, tak je to opravdu velmi dobrá komedie. Místy jsem se tak nasmála, jak už opravdu dlouho ne. A camea známých lidí byla opravdu vtipná :) ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Popravdě docela zklamání. Slyšel jsem že je to vtipný film a že si ho mám pustit. Tak se stalo a moc vtipné to tedy není. Nemám moc rád sprostou mluvu. Je vtipné když je sprosté slovo správně použité. Dobrý příklad jsou pelíšky. Ale tady se mluví sprostě furt a vůbec to není vtipné. Řekl bych že film táhne nahoru herecké výkony. Mám rád Jamese Franca ale nejvtipnější byl Key v roli sluhy Lairda. Pár vtipných scén tam bylo, ale zdaleka ne tolik abych se o filmu dala bavit jako vtipném. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která zejména zaujme postavou sympatického milionáře, který svou upřímností a bezprostředností baví. Některé vtipy jsou celkem povedené, nicméně dojem trochu kazí skutečnost, že film je zbytečně natahován a zdržovan zbytečně unylými, nezáživnými scénami. Závěr filmu je nepřekvapivě až tradičně americký. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Nadávky mi nevadia, ale keď je komédia založená výhradne na ich používaní v každej druhej vete, tak to mi komické moc nepríde. Ale klamal by som, keby som povedal, že ma to, v niektorých momentoch, nebavilo, lebo tých pár momentov, ako napríklad pocta Ružovému partnerovi alebo scéna s japonskou toaletou, bolo naozaj skvelých. A k tomu ten song od KISS, ktorý tu hral, je celkom fajn. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Takový slibny start ... a nakonec taková traparna. Fakt mě to zklamalo. Hranice mezi vtipnosti a trapnosti je tady opravdu hodně tenká a nezachránil to ani sexy herec hlavní role ... hvězdičky dávám jen za nej ... ()

TadashiCZ 

všechny recenze uživatele

Je to absurdní film. Hrozná blbost, ale vlastně fakt skvělá. Pokud se vám trefí do nálady (verbalovi se třeba netrefila očividně), budete se bavit od začátku a do konce. Herecké výkony jsou super od všech včetně těch, kteří jsou pouze slyšet. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se takto u filmu upřímně nezasmál. Rozdíl dvou světů - táta a zeť - i bezstarostný život zetě byl super. Tentokrát vybrala žena v TV dobrý film, sám bych si ho nepustil a to by byla škoda. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Generační souboj myšlení, světonázorů i způsobů vyjadřování. Kdo zná 25 let starou klasiku se Stevem Martinem, bude asi dost zklamaný. Chování hlavy rodiny je totiž nejen velmi podobně absurdní, ale já bych dokonce řekl, že se snaží o věrnou kopii originálu. Zápletky jsou předvídatelné a vždy budete vědět 15 minut předem, co se stane. Z tohoto pohledu je film skoro dětský. Bohužel jazyk, který se v něm užívá, rozhodně dětský není (dvojkokot ve mně zanechal hlubokou rýhu:-)) a zbývá tedy otázka, pro koho je film určen. Míra absurdity je na můj vkus velmi vysoká a natahování trapných scén velmi otravné. Neříkám, že jsem se nezasmál, to ne, ale spíše situačním žertům. Zkrátka korkem hloubky nedosáhneš. 50% ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, je to zábavné a o to jde především. Jsem rád za každou komedii, které mě skutečně rozesměje a to se tu dělo už od začátku filmu. Je pravda, že hned od začátku byl film údernější a ke konci už jakoby mu docházel dech, ale nestalo se, že by ten dech zcela došel. Prim tu hraje James Franco, takže pokud někomu nesedí jeho humor plný vulgarit a prasáren, tak by se tomuto filmu měl vyhnout. Mě se zatím jeho filmy líbily, byly takový solidní průměr, tenhle je ale lepší než předchozí, proto musím dát 4*, protože po delší době opět komedie u které jsem se nasmál. ()

Dabling 

všechny recenze uživatele

Filmy podobného typu (víc sprostých slov než normálních) mě většinou neberou, ale tohle teda musím uznat, že stálo za to. V kině jsem se snad ani chvíli nenudil a dlouho jsem se tolik nenasmál. Původně jsem chtěl dát 4 hvězdy, ale záchodová scéna mě přesvědčila o té páté. ()

Hellen666 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být komedie u které se člověk má smát, tak já jsem v tom případě čínský bůh srandy.. V této ´´komedii´´ bylo víc sprostých slov a odporných scén, než scének k zasmání.. Tu jednu hvězdičku dávám jen za to, že tam vystoupili legendární Kiss, které miluji. ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

"Doba se mění" zazní ve filmu. Stejně se tak mění i způsob humoru a filmy, které lidé nejen na ČSFD ocení na úkor jiných. Tento snímek je založen na konfrontaci mladšího typa a otce dcery, kde ústředním bodem je především "upřímnost", volný postoj a vulgární mluva Jamese Franca. Existují různé verze a obdoby tohoto tématu. Nevím, jestli mi to po dalším shlédnutí přijde tak vtipné, až opět uslyším "že to mrd..á. či FUCK u každé druhé věty. Strašně mě mrzí, že Franco není prostě jen nějaký chudý ubožák a blbeček ve stylu Gaylorda Jebala, jak to vypadalo z prvních pár vteřin filmu. Palec nahoru za sluhu Gustava. ()

Kubi 

všechny recenze uživatele

Zábavná a odlehčená komedie, která mě rozhodně nenudila. Sice takových námětů bylo již spoustu, ale přesto bylo tohle osvěžující a natočeno opět trošku jinak. Na Francovi bylo vidět, že si roli skutečně užíval a i Perníkový táta podal parádní výkon. A KISSáci? Ani nemluvě :D Škoda jen, že na takovýto film došlo do kina jen pár lidí a na tupou a debilní haštarádu Bezva ženská na krku bylo kino narvané. ()

Reklama

Reklama