Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

petruska777 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů tady jsem čekala nějakou pecku, ale bohužel se mé očekávání nesplnilo. Občas jsem se hodně smála, to nepopírám, ale chvílemi mi to přišlo takové "utahané". Každopádně James Franco i Bryan Cranston byli skvělí. Takže celkově hodnotím jako takový lepší průměr. ()

JurkoNatalka 

všechny recenze uživatele

J:Za mňa velmi milé prekvapenie. Dobrá komédia s výborne vybranými hercami do hlavných úloh. Dej pekne odsýpa, čo má na svedomí aj veľmi dobre napísaný scénar. Ľudí, ktorí sledujú technológickú scénu, potešia aj hosťujúce celebrity. 65.per------------- N: Je veľmi sympatické, že to stále ide natočiť takýto typ komédie a ľudia pri tom naďalej umierajú od smiechu, pričom sa to nikomu nezunovalo. A to nielen mladí ľudia, ale aj 55 roční rodičia, ktorým som film doporučila. 70per. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Je to takových 60 procent bohužel doby kdy jsem se u komedií popadal za břicho jsou už pryč a nejspíše se již nevrátí. V podstatě se jedná o koncept Fotr je Lotr (případně dalších 2 pokračování) jen s tou změnou, že potencionální partner dcery valí jedno sprosté slovo za druhým a že je prachatý zatímco jeho otci peníze chybí. Zasmál jsem se celkem 3 krát takže to je u mě v moderních komediích plus většinou se nezasměju vůbec navíc oceňuji absenci fekálního humoru což je v dnešní době snad zázrak. ()

Maratonec 

všechny recenze uživatele

Strašně strašně přehnané a nesmyslně slepené.Reakce a následné chování natolik stupidní, že výsledný komický efekt zůstává na půl cesty mezi trapností, ujetostí a srandou...Těšil jsem se na komedii typu Můj fotr je lotr, ale kromě pár dobrých momentů to nemá nic. A to mám podobné filmy v oblibě. Tady se více šlape na pilu na úkor celkového pojetí. Výborný James Franco a Keegan-Michael Key. ()

verbal_cohle 

všechny recenze uživatele

Příjemně překvapilo. Očekával jsem termínovanou/instantní komedii posledních let, ala Stážista, Interview, Sousedi, Bad Grandpa, atd. Ale nebylo tomu úplně tak. Gagy, scénky a ostatní vtípky byly výborné a velmi nápadité (zvířata, obrazy, Kato, hlasová pomocnice a mnoho dalších). Bohužel dějově se filmu nepodařilo vymanit z klišovitosti, nudnosti a předvídatelnosti. Jak už někdo psal, Franco na svůj věk mladého IT podivína zahrál uvěřitelně. Akorát vlastně nevím, co se Stephanii na něm líbilo? Upřímnost, určitá naivita, nebo snad náběh na hipstera/hippika? ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Na ameriku fajn komédia. Nielen stupídny humor, ale aj normálny. bavil som sa aj keď to mohlo byť lepšie, ale zasa na druhej strane aj horšie. čakal som kedy Bryan buchne, ale nič také :-) škoda. Bryan je pre mňa Mr. White stále zatiaľ :-) ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

Docela vydařená komedie, která člověka donutí ke smíchu. Pár scén bylo delikátních. Ačkoli postupem už to pomalu bylo slabší, asi jsem si zvykl na tu dávku humoru. Tak za mě slabší čtyři, nebo silnější 3. ()

Qiud 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu zlý, ale hodně zlý. Ty dvě hodiny času už mi nikdo nevrátí. Tak jsem se těšila na tuhle komedii nabitou hvězdami ! Ale bylo to jedno velké zklamání od začátku dokonce. Pár trapných narážek na generační rozdíly viz. Růžový panter a k tomu pár nechutných a sprostých " vtípků " v životě jsme film nehodnotila jednou hvězdou ! Ale i když je James Franco můj oblíbence tak tohle se krutě nepovedlo ! Je mi líto. Stupidita nad stupiditu :( ()

michalis 

všechny recenze uživatele

Komedia roka :D rozhodne, komu sa film nepacil je suchar a mal by pozerat radsej do bielej steny. Ja som mal teda krce v bruchu cely cas ()

blahar 

všechny recenze uživatele

Je to celkově trochu ohraná zápletka, ale Hamburg z toho prostě vytřískal maximum. Sice vtipy občas hraničí s trapností, ale bylo jich málo a ve výsledku jsem se takhle u žádné americké komedie dlouho nenasmál. 75% ()

Dody345 

všechny recenze uživatele

Štve mě, že nejde dávat půl hvězdy, tohle by si zasloužilo jasné 3 a půl hvězdy. Ale čtvrtou jsem nakonec dal, protože mám rád filmy s Francem a bavilo mě se dívat jak to mezi ním a Cranstonem dopadne, navíc hlas Kaley Cuoco jako bonus. Největším mínusem filmu podle mě byla překvapivě ta kolem které se to mělo motat. Tatínkova dcera, která mi neskutečně lezla na nervy a určitě si nezasloužila pohodového miliardáře :D ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku jsme s přítelkyní byli v kině a výborně jsme se pobavili. Proč právě on je komedií bez slabého místa. Od začátku do konce jsme se měli čemu smát. Přesně to od komedie očekávám, že se odreaguji a pobavím. Za mě 70%. ()

geront 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se tvůrcům podařilo v dnešní době hodně populární vulgární až oplzlý humor zjemnit závojem dobráctví a upřímnosti a tím se film stává stravitelným i pro starší generaci. Dobré herecké výkony hlavních představitelů a několik velmi vtipných hlášek a odkazů dostává tuto komedii určitě nad průměr současné tvorby. Normálně bych dal 4, ale vzhledem k tomu, co se také točí dám 5. ()

Reklama

Reklama