Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

dom156 

všechny recenze uživatele

Má bránice dostala v první polovině filmu total na držku, každou chvíli jsem se smál a upřímně jsem se bavil. Bohužel v druhé polovině přišla adekvátní protihodnota, jelikož tak šílené tempo smrště vtipů nejde jen tak držet. Vtipy najednou utichly a objevila se taká ta vata, když je potřeba zaplnit hluché místo. Bohužel vata trvala skoro celou druhou část stopáže. Také mi přijde podivné, že Franco má opět obě ruce, když si jednu jí uřízl ve filmu 127 hodin. Jinak tuto komedii doporučuji, jelikož kvalitních komedií se produkuje již skutečně málo. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ze začátku výborné, ale velice rychle si na styl humoru a druh vtipů zvyknete, a pak už to prostě není taková jízda. Ale i tak příjemná komedie na deštivé nedělní odpoledne. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Smála jsem se opravdu hodně, ne že ne, ale ten požitek poměrně rychle vyprchá. Nemám ovšem problém se do Lairdova božího příbytku (toaleta a "ženská, co žije ve stropě" byly top) podívat zase někdy znovu. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Plytká, ohraná a neoriginálna komédia, ktorú okrem ústrednej dvojice zachraňujú neuveriteľne vtipné momenty. Čo sa týka súčasných komédii, tak sa tento kúsok môže zaradiť veľmi vysoko, lebo dneska spraviť dobrú komédiu je skutočne umenie. Bohužiaľ ako som už spomínal, slabý scenár a prestrelená stopáž zráža inak sviežu komédiu na kolená. Podobne ako môj komentár, plný protichodných tvrdení, je na tom aj hodnotenie, raz 5* a potom odpad! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nejsem teda zadnej puritan a pro "fuck" sam nejdu daleko, ale tenhle film mi prisel jen jako nesmyslna a neuveritelna explicitni plejada pro osloveni publika, kterymu pro zabavu staci hodne "fuck", huleni a precenovana "cool" blondyna z teorie tresku. Nechapejte me spatne, komedie na tema "holka ma netradicniho pritele a predstavuje ho rodine s vyraznou otcovskou postavou" mam docela rad, ackoliv jejich kvalita je vetsinou prumerna, mozna lehce nadprumerna. Presto me vsechny ty filmy jako Peeples, Guess Who nebo Meet the Fockers bavily alespon o 50% vic nez tohle. Ty predchozi filmy jsou totiz uveritelny, sympaticky a humor netlaci na pilu. Tady to byl ale portret genialniho programatora / milionare, kterej se chova a mluvi cilene jako debil, a jako rodic bych se sebral uz behem tech prvnich 15 minut na navsteve, kdy se mnou mluvi o kokotech a curacich a sukani my dcery. Zhruba v pulce filmu jsem si proste rikal, ze ten film neni vubec vtipnej. Nakonec jsem tam nasel par momentu, ktery me pobavily (lizani kundy s tatou pod stolem, zrani novin k veceri), ale daly by se spocitat na prstech jedny ruky a mnohem vetsi stopaz filmu mi pripadala proste trapna. Bryan Cranston byl misty vtipnej, bavic Cedrik nebo ajtak byli zajimavy a vtipny a duchodci Kiss mi prisli mega seschly a smutny. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První třetina nasadila laťku - od komedie žádám jediné, abych se smála - a vážně to přišlo! Od záchodové scénky to sice bohužel sláblo a zavánělo maličko trapností, ale konec s Kissáky si mých pět hvězd zase vysloužil. A hlavně jsem se ráda zase setkala s Perníkovým tátou. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem byla s kamarádkou v kině a jsem za to ráda, byla to super odreagovačka. Veděla jsem, že je film mládeži nepřìstupný, ale že bude tak sprostý, to jsem opravdu nečekala, ale hodilo se to tam a v originálnìm zněnì to byla bomba! Jairda tu hrál James Franco, který byl hrozný blbec, přitom byl ùžasný zároveň. Takového chlapa přece nejde nemilovat, ne? Upřìmně si v této roli nedovedu představit někoho jiného. Leckdo by si myslel, že je v komediìch jak ryba ve vodě, ale viděla jsem, že umì zahrát i vážnějšì role (127 hodin). Jak už to, ale u komediì bývá, že druhá půlka je slabšì, než prvnì a pak je tam takové to zbytečné natahovánì, tady to bylo bohužel také. Určitě doporučuji a v českém dabingu je to fakt nářez! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* chtěl jsem se pobavit a tak jsem zkusil tuhle novou ujetou komedii, která je sice těsně v chválihodných červených číslech, ale u mých oblíbenců hodně rozporuplná.... a u mě dopadla vlastně dobře, tzn. za 3. Chápu argumenty obou stran tábora. Je to prostě takový bláznivý mix romantické komedie, kde mozek vypnout musíte a prudérní si ho nemůžou pustit vůbec, protože sprostých slov je tam možná víc než normálních. S příběhem taky nic nového pod sluncem, ale na druhou stranu není úplně hloupá s občas docela trefnými dialogy a vtipnými gagy. Proto si průměrnou známku ode mě zaslouží a nezatracuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Postavit komedii na vugárním slově "ku*va" a toť vše, to mi prostě příjde málo. Jediná vtipná scéna se záchodem, jinak nic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobrých komedií je pomálu a já jsem rád,že do téhle škatulky můžu zařadit další.Po příběhové stránce Why him těžko může nabídnout něco nového.Kontrast otce,žijícího v minulosti a potencionálního zeťáka,který mu nejen chce ukrást milovanou dceru,ale zároveň je to dost magor tu už byl několikrát a i tady je dopředu jasné,kudy se bude příběh ubírat a nakonec i jak dopadne.Naštěstí pro diváky je to v tomhle případě servírováno nenásilně (i když je každé druhé slovo fuck) a vtipně a to hlavně zsluhou obou pánů v hlavní rol.Cranston si svojí roli škrobené hlavy rodiny,která postupně měkne viditelně užil.Franco se naopak v posledních letech zaškatulkoval do role magora a i tady mu to sedí a nejde ho tu nemít rád.Sice úplně nesdílím to,že bych se smíchem za břicho popadal,ale potutelný úsměv jsem měl na tváři skoro celou dobu.Palec nahoru navíc za poctu Růžovému Panterovi...80% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Akosi som mal celý čas pocit, že sledujem nejaké modernejšie alternatívne prevedenie Meet the Parents / Meet the Fockers / Little Fockers. A po tom ako som zbadal meno režiséra Johna Hamburga, už mi bolo všetko jasné. Akurát, že toto celé ani zďaleka nemalo na tradičné scény plné rivality v podaní Bena Stillera a Roberta De Nira. Celé mi to prišlo akési nevýrazné a zbytočne prekombinované mnohými nevkusnými scénami, ktoré až moc tlačili na pílu. Ale až taká katastrofa to zas nebola, a niektoré dialógy a scénky sa aspoň ako tak dajú označiť za úsmevné. Snaha bola, no niekedy je menej viac. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na takovou tu typickou americkou komedii tam je až příliš hluchých míst s dlouhými dialogy, které vám nic neřeknou a které tam jsou úplně zbytečné. Samozřejmě by to nebyl film s Jamesem Francem, aby se tam neobjevilo něco nechutného a trapného a takové věci provází skoro celý film. Mě osobně se nejvíce líbil konec, Kissáci byli super. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by to bylo kdovíjak chytré, ale tenhle nedostatek mi nikdy příliš nevadilo. Co mi vadí, je, když komedie není vtipná, což naštěstí není problém tohohle filmu. Nasmál jsem se dost a nemůžu zapřít, že bych se ve Francově roli občas nepoznával, aspoň co se chování a vystupování týče. Parádní prdel. 90% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Dost nadprůměrná komedie, která nepotřebuje být úplně tupá a dokáže pobavit skoro na "úrovni". Franco je samozřejmě hlavní tahoun a pokaždé když se objevil na scéně, bylo postaráno o skvělou podívanou. Rozhodně milé překvapení! I mean, what in God's name is a double dicker? ()

Reklama

Reklama