Reklama

Reklama

Pokémon film: Společně to zvládnem

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters: Minna no monogatari (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ash a Pikachu se vypraví do města Fula na Větrnou slavnost, kde se ale schyluje k pohromě. Společně s partou podivínů pak musí zabrat a celou akci zachránit! (Netflix)

Recenze (4)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jak mě „rebootový“ film z roku 2017 znechutil, tady naopak musím říct, že jde o velice povedený snímek. Příběh točící se okolo Větrné slavnosti dával smysl. I přes nejasnosti, jako třeba proč Lugia přiletí jen, když hoří Věčný plamen - údajně jinak netrefí, což je takové přitažené za vlasy, když už na místě byla desíky, ne-li stovky let předtím. Co zde vyniká, je řada vedlejších postav. Ať je to Risa, která se po úrazu nohy bojí znovu běhat a nemá s chytáním Pokémonů žádné zkušenosti; Callahan, který lže jen proto, aby zapůsobil na svou neteř; nebo Margo, dcera starosty, která má co dočinění s tajemným Pokémonem žijícím na hoře. Děj se ze začátku zahaluje tajemnem a napíná, takže veškerá pravda o postavách i okolnostech vyplyne v průběhu. A mnoho z nich zajímavě překvapí. Zbytek je o hrdinství, o které se postará hlavně (spíš vedlejší) postava Ashe a soužití s Pokémony, na němž snímek hlavně staví. Do toho si připočtěmě opravdu úchvatnou animaci a líbivý styl kresby, o které se postaral zásah Wit studia (Shingeki no Kyojin, např.). Osobně jsem opravdu spokojen, film mě bavil a příjemně překvapil. Navíc je i pro nováčky, protože kromě Ashe a Pikachu se nenimrá v minulosti, sem tam jen něco naznačí a představuje Pokémony výhradně z prvních generací. Za mě pěkných 8/10. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Už by se mohlo vymyslet něco originálnějšího... Máme přes 800 pokémonů a pořád budeme ždímat hlavně 1 a 2 generaci. Příběh taky nic a animace na film fakt hrozná. ()

Reklama

Reklama