Reklama

Reklama

Život modelky

(seriál)
všechny plakáty
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2011, 8x45 min

Masky:

Adam Burrell

Obsahy(1)

1. díl: Modelky vyrazí do londýnských ulic na speciální focení dámského prádla. Perou své modelky vybírá na konkurzu. Názory na jeho focení se však různí.
2. díl: BB, Jessye B, Jay a Ariella vyrážejí dobýt Paříž. Perou v Londýně připraví velkolepé focení v duchu hrdinů a padouchů.
3. díl: BB se musí rozhodnout mezi modelingem a tancem. On a Charlotte k sobě začínají pociťovat náklonnost. Při focení to mezi Perou a Ariellou pěkně jiskří.
4. díl: Jessye hodlá kvůli práci v televizi zapomenout na svou kariéru modelky. BB a Charlotte jdou na rande a Perou vezme čtyři modelky do Whitstableu na náročné focení.
5. díl: Modelky se k sobě chovají pohrdavě, když kráčí po molech a fotí v horkých pramenech Islandu, kde Perou udělá pár snímků na úžasných plážích s černým pískem.
6. díl: Na šesté fotografování bere Perou Jesse, Ocean a Jaye zpět do přírody. Chce, aby se proměnili v divoká zvířata. Jenže Jay si příliš užívá večírků. Dorazí vůbec na focení?
7. díl: Tentokrát chce Perou fotit éterické nahé mořské panny ve vodním světě. Rozhodně je to dosud nejambicióznější focení. Jako přípravu pošle modelky pózovat na hodinu kreslení.
8. díl: Jde o poslední focení a Perou vyšle modelky do venkovského sídla, aby se připravily na skupinové tablo zhýralé horní třídy, které si naplánoval. Pak odhalí svou výstavu. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama