Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satomi Šinobu a Inokuma Juki jsou vyšetřovatelé u tokijské metropolitní policie. V práci jsou to partneři i rivalové, ale mimo ni jsou milenci, o čemž se ovšem nikdo v práci nesmí dozvědět, jinak by je okamžitě přeřadili. Jednoho dne ti dva potkávají překrásnou Tačibanu Karu, která se nějakým záhadným způsobem ocitla na místě činu. Satomi se začne o Karu zajímat, protože se pokaždé objeví na místě nějaké bizarní vraždy. Kara si dělá z policistů legraci a ti dva, Satomi a Inokuma, se brzy ocitají v sítích jejího šílenství… Otázka ovšem zůstává – co je Kara zač? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jeden z "nejhnusnějších" záporáků, které jsem v hraném seriálu za poslední dobu viděla (až jsem si vzpomněla na Monster). Nanao ztvárnila ledovou manipulační mrchu tak dobře, že jen co promluvila, měla jsem chuť ji zaškrtit. Občas jsem až nechápala, jak je možné, že dokáže všemi tak manipulovat, především Juki - ta přeci měla ve svého partnera věřit, neznala ho pár dní, ale několik let. Ale dobrá, Satomi to naštěstí všechno vyvážil, některé scény byly opravdu dobré. Navíc bylo poměrně osvěžující, že ústřední dvojice spolu randila hned od začátku a nebyl na straně dobra ani zla žádný idiot. Každý se snažil v rámci osobnosti a intelektu přiřazené postavy a ono to působilo vcelku dobře. Jen to prostě někdy bylo až moc přitažené za vlasy. Nebýt toho přehnaného konce hodnotila bych výš. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Perfektní záporák a fanservis jako hrom (iž v prvním díle), která ztvárnila Nanao Arai nemá chybu. Nutí Vás to sledovat další díl, čekat s čím se Tachibana Kara vytasí proti dvojici detektivů. Nanao podala perfektní herecký výkon i ostatní postavy se dají, Kimura Fumino slabá, ale Tóri Mazacuka jako Satomi Šinobu mě baví. Napětí a intenzita Vám nedá vydechnout, jenže konec se stane trošku hodně přehnaným, závěr jsem si představoval prostě trochu jinak, vlastně hodně jinak (možnost geniálního evil endingu se přímo nabízela). Solidní kamera, hudba, vedlejší postavy, jen to finále se prostě úplně nepovedlo. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Vidím zde především jeden problém: už od začátku jste dostali všechno. Informace o záporné postavě, náhled do života záporné postavy, vnitřní dialogy záporné postavy. Ano, postavy byly skvělé, ale nic nového to nepřinášelo. ()

Reklama

Reklama