Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kara pomohla svému snoubenci Tylerovi dát si život do pořádku a chystají spolu svatbu. Z léčebny se ale vrací Tylerova bývalá přítelkyně Isabelle, která je všechno, co Kara ne – krásná, sexy a drzá. A zatímco Kara se snaží udržet si snoubence, Isabelle jde jen o vlastní štěstí. A půjde si za ním za každou cenu... (TV Prima)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Psychologicky laděný thriller, co má neutuchající potřebu působit nepředvídatelně. Tenhle přísně televizní kousek má v podstatě dvě přednosti - tou první je již zmíněná "nepředvídatelnost", tou druhou je Elisabeth Harnois v titulní roli, která šálí diváka tím, že rozhodně nevypadá na čtyřicet let. Pozapomenutá hvězdička hraje terapeutku, kterou jednoho dne oblaží obnovené vaginální touhy, kterými trpí bývalka jejího (morálně napraveného) snoubence. A následná lavina neblahých událostí, které otočí soukromý život mladé ženě nežádoucím směrem, na sebe nenechá dlouho čekat. Čert ví, jak moc tvůrcům podobných filmů záleží na výsledku, nicméně herecká sestava kolem hlavní hvězdy moc zajímavá není, ačkoliv nehraje vyloženě špatně, režie Phillippe Gagnona nemá příliš atraktivních atributů, iritující jsou zejména ne již tak hojně užívané televizní zatmívačky, a televizní scenáristka Barbara Kymlicka intenzivně dává možnost mást diváka svou urputností v tom, že to celé bude nakonec sofistikovanější než se jeví, až je alespoň v tomhle dokonalá. Rutinní a unáhlené finále ovšem sráží veškeré předchozí snažení do obyčejného průměru. Pokud nechcete zrovna vidět scenáristicky propracovaný a skvěle nasnímaný a zrežírovaný film, tenhle by mohl daná kritéria splnit. 5/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nekonečnou posedlost bych klidně zařadil mezi ty lepší snímky, které nám současná televizní tvorba poskytuje. Nicméně pořád se jedná o silně podprůměrný thriller, který má zcela tuctový děj, nulovou atmosféru a mizerné herecké obsazení a výkony. Celý příběh je nakonec zcela pohřben naprosto stupidním závěrem. Pro večerní program kanálu Prima Love asi dobrý, příště se však filmu s prominutím raději vyhnu. 3/10. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nechápem prečo to má len 50%. Zdá sa mi to trošku podhodnotené. Ja som váhal medzi 3* a 4* hviezdičkami. Má to dobrý dej, herecké výkony aj napätie. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Patří mezi lepší Prima Love filmy. Oceňuju, že to nebylo tak trapné a špatně zahrané, jak to bývá zvykem. Většinou u filmů mám radši, když je originální a špatnej (do určitý míry), něž když je nudnej a jednoduchej. Ale tady u Prima Love je to naopak, protože film potom nevymýšlí sra*ky a snaží se být normální. Ale pořád platí to samé. Rok 2018 a stále udělají film na megálně ohrané téma plus zase přecukrovaný happy ending. Čekal jsme mnohem větší fight mezi těma dvěma a ne, že si jen vytáhne zbraň a je po srandě :'(. VYHODNOCENÍ: NA TAK CHABÝ FIGHT JSEM CELÝ FILM PŘECI NEČEKAL ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bez napätia, bez prekvapenia, proste všetko lineárne plynie, záporáčka jasná, trocha poškodí a nakoniec to dopadne podľa očakávania. Takže vlastne to bolo celé aj bez nápadu. Ten chlap nevedel poriadne hrať, ryšavá miestami zase skôr prehrávala a blondska naozaj nevyzerala, že jej ide na 40. Jedno z mála pozitív. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama