Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety Matt zmizel a všichni si mysleli, že utonul. Najednou se záhadně vrátil domů k matce. Není to ale její dlouho oplakávaný chlapeček, je to nebezpečný cizinec. Podezření matky roste, když je její starší syn Ian zraněn při dopravní nehodě podobné té, která nedávno zabila jeho otce. Je znovunalezený Matt skutečně její pohřešovaný syn nebo pomstychtivý, úskočný zločinec? (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že sa jedná o Kanadský thriller, tí sú preslávený natáčať takéto blbosti čo sa tvária , že majú dej a logiku. Hlavným motívom je pomsta, keď pozornejšie pozeráte tak to čo sa bude diať uhadne každý . Príbeh je strašne čitateľný, postavy stoja za starú Bellu a stratený syn hneď od začiatku pôsobí ako podvodník čo chce peniaze. 87 minút bolo až moc aj keď sa to dalo pozerať , miestami som sa celkom dobre zasmial . Záver , resp. rozuzlenie bolo asi to najlepšie vo filme . Nevravím a scéne tá bola katastrofa. Námet obohrany zo všetkých strán, nemohol nič nové priniesť aj keď potenciál tam bol , ale v tomto prípade by to aj tak nepomohlo. Za mňa 4/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalší taký TV Doma thriller, teda typu "prekvapený nebudeš". Od začiatku je všetko stanovené tak, že divákovi je jasné, čo a ako, kto je zlý a kto dobrý, kto podvádza a kto je podvádzaný, takže najväčším prekvapením je tu len fakt, že reklama sa tu takmer nevysiela, pretože každý recenzent si uvedomil, že sledovanosť tu bude viac než márna Najväčší záujem tak u mňa nakoniec vzbudila hlavná predstaviteľka v úlohe matky, Olivia d'Abo, ktorá vyzerá ako staršia, zošuverenejšia, ale zhruba rovnako oplastikovaná verzia krásky Denise Richards, ktorá doteraz ďakuje nebesiam, že nedostala od Charlieho Sheena ten AIDS. 🙄🙄 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak příšerný film, ale ten příběh je tak vyumělkovaný, přitažený za vlasy, po většinu času strašně předvídatelný ( i když nás čeká na konci jisté překvapení), že prostě nemůžu jít s hodnocením výš. Kupodivu dívat se na to dá, ale už třeba to utonutí, nikde žádní policajti, záchranáři, nikdo kdo by místo prohledal - a tak podivný je celý film, prostě pln logických kopanců. Je to prostě televizní béčko...40% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Stratený syn a nezvyčajné zjavenie sa syna po rokoch, so skutočným odhalením na konci filmu, celkom fajn Thriller 3* ()

NikiVai odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby toto bylo nominované na Zlatou malinu, vyhrálo by to rovnou celý maliník. Tak thriller jo a já myslela, že koukám na komedii. Ten scénář, ty dialogy, ty herecké výkony, no jeden klenot střídal druhý. Nechápu proč pro televizi musí vznikat takový brak, copak se vážně předpokládá, že každý televizní divák má IQ tykve a ještě si sedí na očích. Ale zase jedno se tomu upřít nedá. Bylo to tak blbé, že jsem vydržela koukat až do konce, jestli se to náhodou nezlepší. Vyvrcholením možná mohla být hromadná bitka na trávníku, ale za mě postava Iana předčila i tuhle mega akční scénku :))) ()

Reklama

Reklama