Reklama

Reklama

Scooby-Doo a duch Labužník

  • USA Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost (více)

Obsahy(1)

Přitáhněte si židli, za límec zastrčte ubrousek a připravte se na pětihvězdičkovou záhadu pro labužníky se Scooby-Dooem a jeho partou v kuchařské škole Rocky Harbor, kam se vydávají navštívit Fredova strýčka, světoznámého šéfkuchaře Bobbyho Flaye. Brzy potom, co Záhady s. r. o. narazí na legendu o Rudém duchovi a nevysvětlitelné zmizení Bobbyho slavného předchůdce, zjistí, že v tomhle nóbl podniku nejde jen o přípravu specialit. Když se tajemný duch znovu objeví a začne v hotelu strašit, spojí detektivové své síly s Bobbym a jeho kolegyní Giadou De Laurentiis a ve jménu spravedlnosti se společně pustí do pátrání. Bude se historie opakovat a zmizí další populární kuchař? Vychutnejte si gastronomický hlavolam plný lákavého jídla, výborné zábavy a snad ještě lepších překvapení! (Magic Box)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo sa zmodernizoval a duchovia už majú aj drony. Jedine tí držia pokrok s dobou, pretože príbeh bol jednoduchý ako pred 20 rokmi. A Velma stále otrasne nesympatická s kostenými okuliarami. Najškaredšia kreslená postavička po Gargamelovi. ()

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Scooby a cela parta opet ve skvele forme.Zapletka neprinasi nic noveho proste Scooby tak ja ho mame radi vtipek strida vtipek, spousta jidla hraje na notu jak Scoobymu tak samo Shaggymu. Ja se bavil, petilety synek se taky bavil a tak to ma byt ... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nová grafika a stejná parta. Zarytí milovníci skupiny Záhady s.r.o. si na své jistě přijdou. Film totiž není žádný propadák, ale také to není nekonečná zábava. Pokud jste viděli více filmů nebo seriálů jako já, a v Související jsou jich uvedeny mraky, neubráníte se dojmu, že se změnilo jen prostředí, ale stokrát opakovaný vtip už zkrátka není vtipem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scoobyho duch labužník je jednou z tých priemernejších príšer, s ktorou sa tento legendárny pes stretol, a tým sa aj samotný film stal len priemerným. Animácie trošku zlepšené, atmosféra ale veľmi detinská a málo zaujímavý námet tomu veľmi nepridáva. Na jedno pozretie ale fajn. 60 % ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Jedná se o lehce nadprůměrný film. Premisa je samozřejmě pořád stejná, ale i přesto mě pořád baví (i přesto že zrovna tento počin není ničím výjimečný nebo jedinečný čím by vybočoval ze série). Po tolika filmech a seriálech je samozřejmě těžké přicházet pořád s něčím novým a neotřelým aby to zároveň zapadalo do koncepce Scoooby-Doo. Ale i přesto si tento film dokáže udržet ten průměr (v tomto případě podle mě nadprůměr oproti jiným). ()

Reklama

Reklama