Reklama

Reklama

Útěk za Grace

  • USA Running for Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nadčasový příběh z kávových plantáží na Havaji podléhajících segregaci, který se odehrává ve dvacátých letech. Je to příběh mladíka, který dospívá v muže a veden “zakázanou” láskou překračuje hranice mezi rasami a společenskými vrstvami. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

Konev 

všechny recenze uživatele

Film je o lásce chudého chlapce k bohaté dívce. Jak to bývá, jsou tu různé překážky, sok v lásce, ale konec je dobrý. Přidejte si k tomu krásnou přírodu na Haiti a podmanivou hudbu od českého skladatele a život je zase krásnější.... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné ale příjemně sladké drama o lásce a předsudcích. Dobrý propagační materiál pro zastánce multikulturalistické teorie, ale pro mě byl vztah bílé blondýny s Laosanem málo uvěřitelný. Tempo vyprávění plyne pomalu a spíše než útěk za Grace to je chůze. ()

Reklama

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Škoda té brutálně pohádkové naivity celého příběhu. Nádherně nasnímané lokace mohly i s vytříbenějším scénářem dokázat daleko více... ale takto je to maximálně jednohubka. VAROVÁNÍ: film neobsahuje ani jediný neočekávaný zvrat a veškeré postavy ve filmu mají na čele napsané čitelně své role. Rád jsem zase viděl Juliet Millsovou, ač pro tento film měla na čele ZÁPORNÉ ZNAMÍNKO. ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

velmy prijemne fandil som mu hned od zaciatku a henten zmrd doktor tomu bych tak nakopal do prdele ze by sa posral krasna priroda ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Odvyprávěne příběhy nemusím, romantika slabá, herecky slabí, místo jemně působivé, klasický jednoduchý film. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama