Reklama

Reklama

Taimadó gakuen 35 šiken šótai

(seriál)
  • Japonsko 対魔導学園35試験小隊 (více)
Promo 1

Epizody(12)

Akční fantasy zasazená do světa, kde existují lidé ovládající magii. Ti jsou však nyní na pokraji vyhlazení. V průběhu dějin se totiž rovnováha sil neustále měnila, a tak se těmi nejsilnějšími nejprve stali ti, kteří nosili meč, později se dostala ke slovu magie a nyní nastal čas střelných zbraní. Přesto se však mágové nehodlají vzdát jen tak. K odstranění hrozby v podobě mágů a magických předmětů si společnost stvořila speciální bojovníky - Inkvizitory. K výcviku těchto profesionálních lovců čarodějů slouží speciální škola „Anti-Magic Academy". Na zdejší školu chodí také Takeru Kusanagi, který je znám jako jediný student, který používá místo střelné zbraně něco tak archaického jako je meč. Navíc jsou jeho výsledky velmi slabé, a tak je spolu s ostatními ze své čety často terčem posměšků od ostatních studentů. Vše by se mělo změnit v momentě, kdy se na školu vrací Ouka Otori, která byla za své nevhodné chování suspendována z řad aktivních Inkvizitorů a poslána zpět na akademii. Ouku předchází pověst skvělé studentky, ovšem za její horlivostí a odhodláním se skrývá děsivé tajemství... Dokáže se skupina sebestředných a problémových studentů semknout a stát se z nejhorší čety tou nejlepší? (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Na "speciální akdemii" pro tvůrčí psaní přišel další "nový student" hned první den se potkal s "šílenou tsundere" a ještě ten den spadl a rukou jí pořádně počechral její mocně vyvinutý hrudník... To ho tak ovlivnilo, že o tom musel začít psát jak na běžícím páse, protože vlastně nic jiného nezná, protože i na této "speciální akademii" byl prostě ten "nejhorší z nejhorších" a tak chudák Jeoffrey musí sledovat již kdoví kolikátou verzi na toto uvedené téma, kde se vlastně jenom mění zaměření školy, motivace hlavního hrdiny a ostatních postav, ale jinak je to pořád jako přes kopírák. Dát tři "speciální akademie" tři "šílené tsundere" a tři velmi podobné hrdiny během jedné anime sezóny, to je šílenost. Přijde mi jako kdyby se někdo rozhodl, že po letní sezóně, která přinesla nový svěží vítr do kategorie ecchi (Shimoneta, Prison school a svým způsobem, který mě neoslnil i Monster Musume...), je teď prostě nutné vrátit se zpět ke kořenům a tak se na mě valí hromady klišé na každém rohu. Zdejší hrdina místy ujde a jeho odhodlání je alespoň malinko zajímavé a docela se mi líbí to děvče za počítačem, jen škoda, že nedostává příliš prostoru.. Na druhou stranu zdejší "tsundere" bych místy nejradši profackoval a Usagi s "velkýma očima" je tam zase jenom kvůli fanservisu, takže ne, díky... Nakonec to trošičku zachraňuje nová posila do týmu čarodějka Mari a i ta lolitka není úplně marná. Animace mě neoslnila a hudba mě místy i solidně rušila, takže ani tady žádná pastva. No s Asteriskem jsem praštil po jedné episodě a pak se k němu vrátil, Cavalry jsem vydržel pár dílů a jsem si jistý, že se k němu vracet nebudu a tohle dílko u mě na víc než na podprůměr stejně asi taky mít nebude. 4/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

První dojem: 1. episoda, 2 boobgraby, 1 faceboobgrab, 1 kickintheheadbecauseyousawmyass, to už jsou tak 4* dolů. Ještě mrknu na druhou ep, ale první neposkytla -nic-, co by nasvědčovalo tomu, že by to mohlo stát za to. Příběh: Inkvizice moderní doby. Existují asi nějaké čarodějky, co dokáží opravdu čarodějit, hlavní hrdina, platoon 35, obklopen harémem teen-dívek s vražednými sklony a rozkošnými obličeji je sám čaroděj a snaží se ostatní čaroděje likvidovat. Vše ostatní: Prozatím brak tak jako příběh. Závěr: Ještě zbývá odhalit hlavního záporáka, pokud to bude nějakej kok*t, tak to balím. Nestojí to ani jako zvuková kulisa na druhý monitor, když se ráno oblíkám a chystám. radši pustím hudbu. Prozatím a možná fin: 20% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Opět jsem u tohohle četl první mangu, která samozřejmě nemá tak pokročilý příběh, jako tohle anime. Zase je tu pár scén upravených a neřekl bych zrovna k lepšímu. Hudba je velice dobrá a co se týče animace, tak tam by se to dalo zlepšit, pokud nebyl tak šílený desiign některých věcí a hlavně ta očividná počítačová grafika, která až do očí bijící v určitých místech. Když se zmíním o příběhu, tak ten je samozřejmě zajímavý, ale jen škoda, že každý daný příběh jednotlivých postav je tu tak trochu odbyt rychle. Nemusím ani zmiňovat všechna ta různá tajemství a organizace, kdy člověku pořádně není nic vysvětleno a tak trochu nechápe, co se tam vlastně děje. Každopádně už jenom kvůli tomu příběhu - jak to dopadne - bych rád viděl pokračování (i když přes určité přetrpení některých prvků). Člověk se tu dočká i nějaký ten ecchi momentů, které jsou celkem slušně zpracované a nevyčpí jako v ostatních animech, kde je to braný hlavně vtipem. ()

Reklama

Reklama