Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Úvod, kdy film představuje jednotlivé postavy, je extrémně nezáživný. Cca. od 20. minuty, kdy se ale konečně už všichni nachází v první místnosti a dojde jim, že hra právě začala (aniž by je na to někdo upozornil), to začne být vcelku zábavné. Stejně jsem měl ale celou dobu problém s tím, že mi všechny postavy - vyjma té chytré studentky - byly krajně nesympatické, těžko jsem jim proto mohl držet palce. Jejich boj o život tak ve mně nevyvolal žádné emoce, bylo mi fuk, co se tam zrovna děje - a samotný závěr je tak hrozný, že můj dočasně příznivý dojem z filmu nakonec stáhl někam hodně hluboko. Btw. dost mi to připomnělo o něco starší film Chata v horách, který své postavy podobným způsobem znejisťuje ohledně toho, kde začíná a končí realita, a který se mi asi líbil o něco víc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli jsem přišel na to, které všechny filmy tento paskvil vykrádá, určitě to byly: Cube, Saw, Final Destination a House of 9. Výsledkem bylo to, že jsem měl silný pocit, jako bych už všechno to, co mi tvůrci předložili, někde viděl. Snímek neohromil, nepřekvapil a považuji ho v podstatě za zbytečný počin. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec to nebylo tak špatný jak jsem čekal. Plusem filmu jsou určitě sympatické postavy, který ze sebe navíc dokáží vyblejt i nějakou tu vtipnou hlášku. Když se film rozjede tak má i celkem slušný tempo. Co ale nepochopím, proč dávali část konce hned na začátek. Tohle určitě nebyl šťastnej tah. Další mínusem je absence krve což je ale díky přístupnosti v kinech celkem pochopitelný. Mládež asi bude mít mokro v textilu. Já však preferuju drsnější variace takovýchto filmů. Jako příklad uvedu kousek " Vile " z roku 2011. Tahle Úniková hra si ode mě vysloužila slabší 3 hvězdy. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tahle kostková pila, kde dojde i na konspirace, mně fakt bavila, o to víc je to pro mně překvapující, když je to od toho samého režiséra, co natočil Insidious: Poslední píšťalka, což je rozhodně, ten nejhorší Insidious z celé série. Nicméně, teď k tomu nejzávažnějšímu tématu, které otřáslo zdejší diskuzí, a donutilo nejednoho experta na horory, zvednout se ze židle/křesla, obléct žlutou vestou a vyjít ven protestovat. Ano, ano, mluvím tady o násilí, které je ve filmu, film má PG-13, takže to pobouřilo mnoho expertů, kteří očekávali jatka, galony krve a hlavně, člověk se u toho i víc bojí. Nicméně já nejsem expert, takže protestovat do téhle zimy a ještě v žluté vestě, sem fakt nešel, navíc tvůrci velice šikovně, vyřešili úmrtí postav a na tu krev, taky přeci jenom došlo. O postavy, sem taky bál, každá z postav, měla něco do sebe, charaktery sou velice dobře vyvážený a napsané. Samotné pasti, sou taky velice dobře udělané, každá je jiná a v každé je jiné nebezpečí, kterému postavy musí čelit a přizpůsobit se. Finále je docela děsivé a znepokojivé......docela z toho šel i strach, takže zasloužená pětka. PS: Navíc ten soundtrack, je boží. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně zapůsobilo, i když opět jsem viděl hodně podobného a už od začátku je jasné že může přežít jeden nebo žáden, což je největší škoda. To že změníme způsob a úmrtí je sice pěkné ale někdy bych chtěl vidět že je i cesta aby přežily ostatní. Nápady na smrti skvělé, místnosti povedené a herci taky tak doufám že se třeba dočkáme i dvojky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Spoločnosť, ktorá vo filme vytvorila túto únikovú miestnosť, nesie meno Minos. Mínós je postava z gréckej mytológie. Bol to prvý kráľ Kréty, syn Dia a Európy, ktorý vytvoril na ostrove labyrint s príšerou - Minotaurom. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama