Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Diskuze

Jarmila8

Jarmila8 (hodnocení, recenze)

Jsem "hrdinka", neboť jsem to vydržela cca 12 minut... Hrůza, děs, totální nesmysl, měla jsem chuť na komedii, ale nevyloudilo to ani náznak úsměvu... Nechápu, proč a pro koho se takové filmy točí... :-( Mimochodem, i kamera mi přišla nějaká divná... 

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl tak tohle bylo čistokrevný peklo. Michálek má za sebou i pár fak parádních filmů, copak nepozná, že ten scénář je sračka? Kdyby se hoši rozhodli, že opravdu natočej komedii, tak to třeba mohlo dopadnout líp. Ale kde je ten humor? Místo toho se tahle chujovina chvílema bere vážně jak dánská krimi. Hnus.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Víteček

Mám pocit, že pokud jde o současné české filmy a seriály, děje se toto zvláštní nadhodnocování zde na ČSFD v poslední době poměrně často.

Víteček

Víteček (hodnocení, recenze)

Opět se nám našlo pár lidí (Marcus 45, Rascala), kteří dali 5* a shodou náhod to pro ně byl 1. ohodnocený film a hned po něm stihli nasbírat alespoň 199 dalších. Nebo člověk, který ohodnotil přes 200 filmů v létě 2015 a od té doby pouze Úhoře (tumpach). Zajímavé...

na příspěvěk reagoval honajz

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, proti proudu: Takhle sympatickej trailer už jsem celkem dlouho neviděl :)

Puppy

Puppy (hodnocení, recenze)

Tohle už nemůže být náhoda, je to opravdu ten Vladimír Michálek?

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Ozzy2

Stačí se podívat na dvacet let staré české filmy, které točí v televizích. Maximálně dají Kameňáky, Básníky, něco od Svěráka nebo na Vánoce Pelíšky, ale kolikrát v televizích protočili třeba komedie UŽ, Žralok v hlavě, Mistři, Perníková věž, Po hlavě do prdele, Hrubeš a Mareš jsou kamarády do deště, Městečko, Kuličky a desítky dalších? Ani po deseti, dvaceti letech na to nikdo nekouká.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

synapse

V poslední době mám pocit, že je snad povinností, aby jedni Čecháčkové v českých rádoby komediích ukázali těm druhým Čecháčkům, jací jsou to burani. Jen nevím, jestli takový styl nepřipomíná spíše komunistické agitky.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Dadel

Protože jsou to všechno sračky na jedno použití.Jmenuj mi jedinej českej film, který bude mít divákům za 50 let co říct, u kterého se pobaví a budou mít radost, že ten skvost dávají..nevidím ani jeden.

na příspěvěk reagoval honajz

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

tommyboy20

koukl jsem do galerie, a u fotky Kameníkové jsem myslel, že je to Hádek. A pak jsem si přečetl popisek:(

na příspěvěk reagoval Ozzy2

synapse

synapse (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jistě pošlape mnoho kuřích ok mnoha Čecháčkům, jehehé. 

na příspěvěk reagoval honajz

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

To zase bude "veledílo".Černá komedie, to mluví za vše.Dnes už není schopen nikdo natočit čistou komedii, u které by se lidé smáli od začátku do konce a dalo se na ni dívat i za 20,30 nebo 60 let.

na příspěvěk reagoval Dadel

Reklama

Reklama