Reklama

Reklama

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo názorových konfrontací a přibylo situačního humoru. Drtivá většina stopáže tohoto dílu se točí kolem výcviku tří rasistických pantátů, jak si mají poradit s útočícími mexickou verbeží. Docela by mě zajímalo, co všechno se musí udát na pozadí, aby byl Cohen schopný nám odprezentovat vybraných 20 minut bránici škubající zábavy. Je opravdu tak dobrý manipulátor, nebo mají pouze Američané televizní exibicionismus v krvi a přesvědčování nestojí tolik úsilí? Opět parádní zábava, o kterou se tentokrát postaral (neplánovaný?) příjezd policie, který rozpustil tu dokonalou mexickou sešlost. To jsem se těžce zachcal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po skvělém druhém dílu zase trošku ústup...hlavně druhá půlka celkem o ničem.Ta první kdy se pomocí pussypanties čeká na mexičany to naštěstí trochu vynahrazuje...70% ()

Parabot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výbuchy smíchu střídá až znechucený úžas spojený se zamyšlením, zda je Cohen tak zdatný manipulátor, nebo jsou účastníci jeho TV show prostě jen - hlupáci. Vlastně bych byl velmi rád, kdyby někdo něco takového udělal v českých reáliích. A klidně by mohl vycházet z Baronových inkarnací. Šiřitelů alternativních faktů, celebrit, expertů na gender a "Gun Nuts" máme taky přehršel. ()

Reklama

Reklama