Reklama

Reklama

Recenze (10)

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda DJ Samotka mne rozboural hned na začátku a dál to nemělo sestupnou tendenci...závěr dokonalý, Colonel Erran Morad mne zase dostal... Teď vás naučím, jak přežít popravu. Já už přežil dvě... Výborný díl... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět, znovu a zas naprosto úžasné. DJ Samotka nahodil v úvodu vysokou úroveň, kterou si tento díl zachoval až do samotného konce. Následovalo opět klasické focení před zeleným plátnem a fotomontáž pro charitativní účely, kde si Cohen udělal prdel z dalšího pologramotného retarda. Hodně se v tomto dílu vydařila i pravidelná dávka boje proti terorismu, kdy bylo třeba zneškodnit bombu umístěnou v plenkách dítěte za 10 sekund. Zlatým hřebem byl poté závěr a moudrá rada nad zlato, kterak si zachránit koule před popravou. Luxus, který je po celou dobu na nejvyšší představitelné úrovni humoru. Cohen je opravdu mimořádně velký frajer. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V soutezi "jak velkou kravinu jde vymyslet a zabavne podat" nema Cohen konkurenci. Ne kazdy segment je extra zabavny. Treba tady je hned prvni celkem nuda, ale v kazdem dile se najde neco, co je fakt vyhra (zde treba Rastafarianske lobby a ochrana pred setnutim hlavy). ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U mňa zo všetkých tých skvelých, ujebaných a absurdných postavičiek asi vyhráva OMGWhizzBoyOMG a ten Cohenov tupý úsmev na kameru :D "polícia doteraz nevie kto to bol, pretože neprehľadali jazero" ... ()

Parabot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodní lesk a bída EDM scény bylo vedle hlavních témat, které se linou celou sérií, dobrým zpestřením. Gio tentokrát nejslabší - až moc kopíroval předchozí ebolu. Závěrečný Erran naprosto dokonalý. ()

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Tlusťoch z truthbrary.org nepobavil, vše vyrovnáno Erranem a jeho instruktáží, jak přežít popravu. (Gio taky perfektní) ()

Reklama

Reklama