Reklama

Reklama

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak nějaký zdejší šulin bez vkusu může napsat, že Cohen někdy balancoval mezi trapností a humorem. Naopak je to jeden z mála komiků, který za svoji kariéru o trapnost nezavadil. Má v tomto směru opravdu luxusně vyvinutý smysl a dokáže být vtipný za všech okolností, což je něco zcela mimořádného, když si uvědomíte, jak těžkým řemeslem je umět bavit lidi. Tím, že přitom velice zdařile poukazuje na "problémy" USA a retardaci zdejších občanů (zejména z politické sféry), to je poté ta pomyslná třešnička na dortu. Nedokážu se ani v předposledním díle rozhodnout, který jeho charakter je nejlepší. Všechny jsou sami o sobě tak dokonale vymyšlené a s bravurou ztvárněné, že by se dal kolem každé jeho postavy vybudovat luxusní celovečerní film. Samozřejmě, že se stále dokonale oplachují vděčná témata, jako zbraň pro každého předškoláka nebo AIDS. Docela se mi líbila zmínka o výkvětu nejvyššího stupně retardace - o empatickém těhotenském bříšku. Snad se náš národ v rámci totální genderové retardace nikdy nedostane do této ubohé fáze, ze které už zřejmě není návratu. Zlatým hřebem byla závěrečná lekce vězeňské gastronomie, kdy Cohen neskutečně vykoupal jakéhosi kritika jídel. ()

Mordecai 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola najlepšia epizóda! Mám rád ten jeho divný humor a zvykol som si na hocičo, ale mäsom z disidenta ma úplne od rovnal. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cohen bude vždy balancovať na tej tenkej hranici medzi trápnosťou a humorom, u mňa zatiaľ vo všetkých častiach vyhrával humor, ale v tejto časti sa to už trošku naklonilo k tej trápnosti. Zatiaľ jednoznačne najslabšia časť. ()

Detak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle už mušky na lep moc nesedají, ale gurmán, který chválí rodinu Čínského disidenta za úžasné maso jejich syna, které mu moc chutnalo, je vážně k sežrání :-P ()

Reklama

Reklama