Reklama

Reklama

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice kvalitní zakončení, které přišlo právě včas a dříve než vůbec pořad dostal jakoukoli šanci sklouznout k nudě. Kromě toho, že byl pořad neskutečně zábavný, tak byl v mnoha ohledech i nekonečně informativní a přicházel s celou řadou praktických rad, kterak se bránit před spodinou společnosti. Kde jinde dostanete například zaručený návod, jak se infiltrovat mezi lesby. O této infiltraci, se kterou bylo spojené dálkové odpálení problematických liberálů, zaujalo většinu stopáže. Znovu se zopakuji, ale tento pořad je naprosto geniální záležitost. Moc se těším na to, s čím přijde Cohen příště, protože už nyní je stejně jasné, že to bude opět naprostá pecka, jako že zítra ráno vyjde slunce. Cohen je naprosto mimořádný frajer, který takřka dosahuje mých kvalit. Velký obdiv! Nemám naprosto co vytknout, takhle geniální a zábavné nápady, bych snad nevymyslel ani já. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně dofinishoval. Zajímalo by mě, jak ke spoustě věcí ty lidi donutil. Samozřejmě každý střihač pozná, že je to úmyslně sestřihaný, aby vypadali hůř, ale nedokážu si představit v jakým kontextu by to bylo ok. Jako on doslova donutil člověka k vraždě. Transgenderová plena pobavila, trackovací čipy od intelu taky. OJ lol. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledni dil delani si prdel z hloupejch lidi. Neni to tak kontroverzni jako par prvnich dilu, ale stale je to zabavne a mozna je dobre, ze to konci po sedmi pulhodinkach. Cohen by se uz zacal dost opakovat. ()

Reklama

Reklama