Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o satirický seriál komika Sachy Barona Cohena, s nímž se po více než deseti letech vrací k televizní tvorbě. Sedm půlhodinových epizod představí různorodé jednotlivce, od nechvalně známých až po zcela neznámé napříč politickým a kulturním spektrem, kteří obývají tuto unikátní zemi. (HBO Europe)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2018) (E01) 

první díl místy dost dře a Cohen jde (opět) zbytečně za hranu,ale naštěstí to dokáže vynahradit momenty,které sice nejsou vtipné,ale spíš z nich mrazí.Dost mě překvapuje,že mu to lidi ještě žerou,ale holt američani jsou asi nepoučitelní...70% ()

Epizoda 2 (2018) (E02) 

to co v prvním díle bylo dost na sílu ve druhém díle Saša opustil a jede jedno velké WTF za druhým...ať už jde o pseudocelebrity vyzývající ke sponzorování dětských vojáků,zvolené zástupce lidu útočící zadkem,nebo Dick pick s kým jiným než s mistrem Cheneym...Cohen jde jak je jeho zvykem na dřeň,ale tentokrát ne přes čáru (myšleno co se nechutností týká) a být jím,docela bych se bál,aby ho v dnešní hysterické době někdo důrazně nepolechtal...90% ()

Epizoda 3 (2018) (E03) 

po skvělém druhém dílu zase trošku ústup...hlavně druhá půlka celkem o ničem.Ta první kdy se pomocí pussypanties čeká na mexičany to naštěstí trochu vynahrazuje...70% ()

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama