Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o satirický seriál komika Sachy Barona Cohena, s nímž se po více než deseti letech vrací k televizní tvorbě. Sedm půlhodinových epizod představí různorodé jednotlivce, od nechvalně známých až po zcela neznámé napříč politickým a kulturním spektrem, kteří obývají tuto unikátní zemi. (HBO Europe)

Recenze uživatele Slasher k tomuto seriálu (4)

Who Is America? (2018) 

Teď poslední dobou, kdy téměř každý pokus o politický humor selhává (včetně South Parku!) ve srovnání s absurdní a matoucí realitou, pravda umírá, rozumně smýšlející člověk jen pomalu rezignuje a uvadá, přišel Cohen s naprosto skvělou vulgárně zmrdskou show, kde bere na odstřel hlupáky skrz na skrz Amerikou, všech možných stran a názorů. Od paranoidních white trash trumpovců po vyhrocený libtardský píče. 5 hvězd v součtu dávám prostě proto, jak mě prakticky každý díl dovedl žasnout nad lidskou blbostí a vůbec jaký koule stojí dát něco takovýho do kupy a do televize. Balzám na duši a pro mě jedna z top věcí roku. ()

Epizoda 1 (2018) (E01) 

Tak kdo jiný než právě Cohen by konečně mohl naplno využít současný šílený situace v US, vytřískat z ní pořádnou satiru, pohoršit a pobouřit velkou spoustu hloupých lidí - jak už to ostatně začalo ve všem šrumu ještě před uvedením. První díl ani ne tak extra vtipný, jako spíš až k neuvěření kdo všechno se dá krásně obelstít a ztrapnit hezky na kameru. Zatím rozhodně slibný a nebezpečný. ()

Epizoda 2 (2018) (E02) 

Jason Spencer zdá se vzápětí out a tenhle díl byl geniální, už dva dny se to snažím zpracovat a nechat na pokoji - vidíš a pořád nevěříš... Ať si kdo chce co chce fňuká, tak zatím je to naprosto skvělý, možná "Boratův" vůbec největší masterpiece. ()

Epizoda 4 (2018) (E04) 

Pseudo-finský úchyl OMGWhizzBoyOMG, jeho Dongle Troomp, anální D’lish donut a rasová válka za mě zatím asi nejvtipnější segment celý série 😂 ()

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama