Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o satirický seriál komika Sachy Barona Cohena, s nímž se po více než deseti letech vrací k televizní tvorbě. Sedm půlhodinových epizod představí různorodé jednotlivce, od nechvalně známých až po zcela neznámé napříč politickým a kulturním spektrem, kteří obývají tuto unikátní zemi. (HBO Europe)

Recenze uživatele Parabot k tomuto seriálu (2)

Epizoda 3 (2018) (E03) 

Výbuchy smíchu střídá až znechucený úžas spojený se zamyšlením, zda je Cohen tak zdatný manipulátor, nebo jsou účastníci jeho TV show prostě jen - hlupáci. Vlastně bych byl velmi rád, kdyby někdo něco takového udělal v českých reáliích. A klidně by mohl vycházet z Baronových inkarnací. Šiřitelů alternativních faktů, celebrit, expertů na gender a "Gun Nuts" máme taky přehršel. ()

Epizoda 5 (2018) (E05) 

Epizodní lesk a bída EDM scény bylo vedle hlavních témat, které se linou celou sérií, dobrým zpestřením. Gio tentokrát nejslabší - až moc kopíroval předchozí ebolu. Závěrečný Erran naprosto dokonalý. ()

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama