Reklama

Reklama

Politik - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2019, 6 h 16 min (Minutáž: 28–62 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Bob Balaban, Benjamin Barrett, Lucy Boynton, David Corenswet, Zoey Deutch, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones, Jessica Lange, Dylan McDermott (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příběhy sociopatů ze střední školy zmítající se v pansexuálním pekle ambicí a peněz rodičů. O něco víc dílů než je třeba (a poslední díl série zbytečně navíc), nesympatický představitel ústředního hrdiny, příjemná Gwyneth Paltrow (úplně jsem zapomněl, že se jinak živí prodejem parních vaginálních klystýrů). Další sérii už vidět nemusím. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc mě to bavilo. Murphyho tvorbu mám strašně ráda a tohle patří mezi jeho povedenější. Je to fajn sledovat, jak jsou středoškoláci do politiky tak zapálení, plus je tam samozřejmě trochu nadsázky, ale to je hold Ryan bez té by to nešlo. Moc jsem nepochopila poslední díl, přišlo mi to úplně mimo první sérii. Druhá půlka dílu byla jasná příprava na další sérii, ale ta první půlka byla za mě trošičku mimo. Jinak je to vtipné, politické, nadsázkovité a misty i malinko bláznivější, ale pobaví. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Klasický Murphy, je to přepálené, zběsilé a divoké, ale v tom dobrém slovy smyslu. Obsazení je špičkové, humor absurdně-zábavný a byť to příběhově ne vždy drží pohromadě, tak jsem se nenudil. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama