Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série je sice slabší, ale pořád mě tenhle styl nablblého humoru na hraně parodie baví. Waititho Co děláme v temnotách je možná trošku dál, ale ne zas o tolik a ani tady dobré nápady nechybí. Minoque a O´Leary jsou dobrá dvojka a ve svojí polotuposti si v ničem nezadají s partičkou upírů kolem Laszla a dalších...70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Auau, tak tohle už bolí. Nápady na epizody jsou už fakt dost omšelé, některé až naprosto trapné, nevtipné a špatně udělané. Pořád to beru spíš jako takový amatérský pokus s láskou k mockumentary komediím, ale když prostě není už nápad na dobrý scénář, tak je průser. Třetí sérii asi ani rozdělávat nebudu, to jenom když bude fakt čas a sucho. Druhá série už byla fakt celkem hrůzná, oproti upírům, kteří Taikovi Waititi jen vzkvétají. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou že v porovnaní s prvou sériou ide o mierny pokles kvality a stereotypnejší humor ale stále je to príjemné spestrenie dnešného prehnane korektného filmového sveta. A dvojica Minoque a O´Learyová je rozkošne naivná a sympatická. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama