Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(25)

Detektivové Minogue a O'Learyová odvezou na stanici mladou ženu, aniž by věděli, že je posedlá démonem. S pomocí komisaře Ruawaie Maaky se jim podaří démona vymítit a zrodí se zvláštní jednotka – Wellington Paranormal. (HBO Max)

Recenze uživatele dubinak k tomuto seriálu (3)

Zvláštní jednotka - Wellington Paranormal (2018) 

Spin-off od podobných tvůrců k What We Do in the Shadows? Tak to musím vidět. No, 1. série se mi zdála celkem funny, ale má to pár chyb. Humor leží na bedrech zdejších dvou hlavních postav, které jsou mimochodem geniální, ale obávám se, že tenhle soudek by se za chvíli mohl vyčerpat a v některých dílech jsou cítit rozpaky, zda už humor nehraničí s trapností. Tím se dostávám k druhému problému, protože náměty dílů za chvíli prostě dojdou a jediné, co tento seriál potřebuje je nápad, tak se bojím, zda jich bude dost. Třetím problémem, který se snažím přehlížet, protože každý nějak začíná, jsou efekty. Občas jsem byla v šoku, jak špatné jsou a troufám si říct, že je dost velká šance, že se něco z tohohle seriálu natáčelo na mobil. Tohle jsem ale schopná smést ze stolu, pokud je kvalita humoru spíš nadprůměrná. Některé díly jsou ale v první sérii zatím určitě slabší, ale když to má jen šest dílů po dvaceti minutách, jsem schopná dojet i ty zbylé dvě. Zatím teda dávám rezervu. 2. série: Auau, tak tohle už bolí. Nápady na epizody jsou už fakt dost omšelé, některé až naprosto trapné, nevtipné a špatně udělané. Pořád to beru spíš jako takový amatérský pokus s láskou k mockumentary komediím, ale když prostě není už nápad na dobrý scénář, tak je průser. Třetí sérii asi ani rozdělávat nebudu, to jenom když bude fakt čas a sucho. Druhá série už byla fakt celkem hrůzná, oproti upírům, kteří Taikovi Waititi jen vzkvétají. ()

Série 1 (2018) (S01) 

1. série: Spin-off od podobných tvůrců k What We Do in the Shadows? Tak to musím vidět. No, první série se mi zdála celkem funny, ale má to pár chyb. Humor leží na bedrech zdejších dvou hlavních postav, které jsou mimochodem geniální, ale obávám se, že tenhle soudek by se za chvíli mohl vyčerpat a v některých dílech jsou cítit rozpaky, zda už humor nehraničí s trapností. Tím se dostávám k druhému problému, protože náměty dílů za chvíli prostě dojdou a jediné, co tento seriál potřebuje je nápad, tak se bojím, zda jich bude dost. Třetím problémem, který se snažím přehlížet, protože každý nějak začíná, jsou efekty. Občas jsem byla v šoku, jak špatné jsou a troufám si říct, že je dost velká šance, že se něco z tohohle seriálu natáčelo na mobil. Tohle jsem ale schopná smést ze stolu, pokud je kvalita humoru spíš nadprůměrná. Některé díly jsou ale v první sérii zatím určitě slabší, ale když to má jen šest dílů po dvaceti minutách, jsem schopná dojet i ty zbylé dvě. Zatím teda dávám rezervu. ()

Série 2 (2019) (S02) 

2. série: Auau, tak tohle už bolí. Nápady na epizody jsou už fakt dost omšelé, některé až naprosto trapné, nevtipné a špatně udělané. Pořád to beru spíš jako takový amatérský pokus s láskou k mockumentary komediím, ale když prostě není už nápad na dobrý scénář, tak je průser. Třetí sérii asi ani rozdělávat nebudu, to jenom když bude fakt čas a sucho. Druhá série už byla fakt celkem hrůzná, oproti upírům, kteří Taikovi Waititi jen vzkvétají. ()

Reklama

Reklama