Reklama

Reklama

Ghúl


Reveal Their Guilt, Eat Their Flesh (E03)

(epizoda)

VOD (1)

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná rubanice je rovněž skvělá. Hlavní hrdinka se dozvídá pravdu nejen o vězni, ale i o svém otci a skutečné vůli „strany", která není na první pohled viditelná, ale zato více než skutečná. Příznivci hororového vyvražďování si příjdou konečně na své. Psycho horor z druhé části je ve třetí nahrazen klasickým hmotným. Opět práce na jedničku. Napětí, akce, panika a zmatek... Kvituji, že se nejednalo o prvoplánovité zabíjení, kde se příběh jen vyžívá v krvi a utrpení. Mělo to i hlubší smysl a přesah. Závěr je též výborný, uzavře kruh a vytvoří nový. Kouzlo neznámého se sice vytratilo, ale na výsledku to poznat výrazně nebylo. Přeci jen byl druhý díl o něco silnější, a tak závěrečnou část hodnotím slabší pětihvězdou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí část je ve znamení zvratů, zoufalství a strachu. Dozvídáme se, co se to vlastně děje a proč, a hlavně, co je to ten Ghoul. Nida s tím má skutečně víc společného, než si myslí. Dramatizace, hororová atmosféra, napětí a akce na vysoké úrovni. Finále příběhu je překvapivě lepší a hlavně děsivější, než by se dalo očekávat. ()

horor2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec pěkná rozmrdávačka :-) Líbilo a potěšilo. Asi nejlepší díl, co se mordování a spádu týče. Ukončení fajn. Samozřejmě otevřené vrátka na další sérii tady jsou, ale pokud nevznikne - nevadí. Toto ukončení dává smysl :-) ()

Reklama

Reklama