Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Když nový vězeň v armádním detenčním centru začne dělat děsivé věci, stane se z hledání pravdy boj o přežití mladé vyšetřovatelky. (Netflix)

Recenze (29)

verbal 

všechny recenze uživatele

Krutodrsná agentka Tancošová, co střelila fotra na orgány, a mimořádně mantákovité speciální komando Chandžaforce potírají v base v dystopickém Mindžapúru arabskou mykologii. A já musím přeqapivě konstatovat, že Khul more! není až takový přiblblý výtěr z bombajské žumpy jako obvykle. Žádná pandžábská diskotéka uprostřed toho džinoběsnění, všichni aktéři se jako totální čuráci chovají jen místy a ten démonický mazlík sice trochu paroduje Krvavou Aranku, nicméně rozhodně nežere jen mrtvé psy. Nebýt toho ukrutně natahovaného, prázdného honění vlastních ocasů bez džinovy pomocné pařáty v oprýskaných holochodbách a pár do očí blijících scénáristických kokotlapsů, asi bych i přihodil nějaký ten měděný okap navíc, protože u několika scének jsem si úplně zapomínal hlídat barevné kovy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zmákol som to na jeden šup. Vynikajúca väzenská hororová záležitosť o vypočúvaní nebezpečného teroristu, ktorý nie je človek, takže sa chudáci vojačikovia majú na čo tešiť. V tomto prípade mi až tak nevadil ani pomalší rozbeh v prvej časti, lebo seriál dal už aj tam pocítiť, že k niečomu poriadnemu príde. V druhej časti nasledujú prvé zjavenia a obete, záverečná je zase viac o akcii. Kto to má rád atmosféricky, démonicky, a obľubuje občasné šoky, sadne mu najskôr najviac prostredný diel, kto to má radšej krvavo... ktorý asi? Moje hodnotenie by bolo 3, 5, 5. Chcem ďalšiu sériu!!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Indové když chtějí, tak vskutku umí hezky zabodovat. Jejich tří-dílná mini série bude letos patřit k tomu lepšímu. Děj se odehrává v blízké budoucnosti a je celý situován ve věznici, kde drží 12 muslimských teroristů, kteří jsou zde mučeni a vyslýcháni. Vše se změní po příchodu 13 vězně, toho nejhledanějšího a hlavní otázkou však je, jestli je vůbec člověkem. První dva díly jsou lehce pomalejší a spíše seznamovací, ale ten závěrečný neskutečně vygraduje a tam už není nouze o krev, zvraty, tajuplnou atmosféru, napětí a vynikající finále. Dost dobrý. Finish the Task, Make them realise and accept the Guilt, Eat the flesh. 80% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Ghoulové se po několika letech konečně dočkali rehabilitace svého jména, jelikož počínaje rokem 2015, kdy nám kaskadér Jákl představil své památné hororové fiasko, nedokázaly tyto démonické stvůry z arabského folklóru vystrašit ani malé dítě. Indická minisérie, pod kterou je coby producent podepsán i Jason Blum, si zakládá na pozvolném budování napětí a vycizelované klaustrofobické atmosféře. Úvodní epizoda (4*) představuje jakýsi hororový předvoj, ve kterém se divák blíže seznamuje s postavami a poznává zákonitosti dystopického světa blízké budoucnosti. Pomalu začínáme cítit přítomnost zlověstné vibrace, která se naplno rozezvučí v části druhé (5-*), jež považuji za předčasný hororový vrchol série - velmi ponurý a s vítaným nádechem paranoie. Naopak závěrečná epizoda (3+*) je spíše akčně-krvavého rázu a nevyvaruje se drobných scénáristických zakolísání. Mile mě však překvapil výkon Radhiky Apte, která zde doslova exceluje a dává tak zcela zapomenout na své lehce afektované herectví z předloňské Phobie. Jakožto zdejší hororový expert uděluji seriálu Ghoul čtyři hvězdy a doporučuji ho ke zhlédnutí každému opravdovému fanouškovi žánru. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná, Indická “hororovina” so slušným, atmosférickým nádychom, na ktorom má veľký podiel výber prostredia. Pár gore scén je plusom, aj keď z tohto pohľadu vzhľadom na určité sekcie vo vývoji deja, sa dalo vyťažiť omnoho viac. Posledná dobrá skúsenosť s touto krajinou, v kombinácii s týmto žánrom, bola zombie komédia: “Go goa gone”. Teraz si divák (možno) zápíše druhú. Medzi 3-štyri. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se bolywoodského blbnutí se zpěvy kolem rozzářeného kolotoče. Zbytečně. Tentokrát se synové a dcery Paňdžábu předvedli v temnějších barvách, ba i na tělní tekutiny došlo. Výborná a nečekaná miniserie z jakési neveselé, dystopické Indie(?) a přilehlých kriminálů. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Indický 3 dílný kraťas o kletbě, která přivolá Ghúla, aby se pomstil za svého vyvolavatele. Příběh se zaměřuje na věznici pro teroristy, do které přijede nejhledanější vůdce teroristů v Indii, jenže už to dávno není člověk a jatka můžou začít. Výsledný dojem je hlavně díky výbornému 3. dílu skvělý, atmosféra vygradovala a o krev a vraždy nebylo nouze, stejně tak finální zvrat a hrátky s Ghúlovými schopnostmi byly využity naplno, což je velké plus. Do karet hraje i promyšlená interakce jednotlivých postav a solidní, temné a špinavé vězeňské prostředí. Co vidím jako menší mínus, že první 2 díly byly až moc roztahané a myslím, že by se to do jednoho dílu vešlo bohatě, ale poslední epizoda už jede naštěstí naplno a z průměru udělala lehký nadprůměr, který určitě stojí za pozornost. Dusná, krvavá a neustávající akce s výborným zakončením, lepší 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl uvádí do prostředí Indie blízké budoucnosti, kdy vládu převzala armáda a všechny projevy svobodného myšlení jsou bez milosti trestány. Ono se toho vlastně moc neděje, ale jako nastínění dobové diktatury to funguje víc než dobře. S příjezdem podivného vězně do vyslíchacího zařízení atmosféra zhoustne a začne se strašit. Ghoulí masky docela ujdou a dojde i na nějakou tu krev, ačkoliv gore by mohlo být výživnější. Bubák pokračuje ve vybíjené i v třetím díle, který vrcholí odhalením, které mě docela překvapilo. K obsazení nemám výhrady a i když Radhika Apte není klasickou indickou krasavicí, o to lepší je herečkou. Jak ty Indy moc nemusím, tak tady se mi trefili do noty. 85% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Dost pravděpodobně by to fungovalo i bez toho nadpřirozeného elementu jako podařená sonda do dyspotické verze Indie ne tak vzdálené budoucnosti - ale i jako horror je to opravdu hodně slušné. Vynikající atmosféra zejména ve druhé episodě. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně je docela škoda toho fantasy elementu. Protože zejména první epizoda jako náhled do indické dystopické budoucnosti je super a mnohými vytýkaná zdlouhavost mi vůbec nevadila. Škoda, že je to nakonec tak nekonzistentní. Druhý díl je klasický horor a finále je zase akční thriller. Zajímavě rozjetá atmoférická minisérie se nakonec zvrhává v přímočarou vyvražďovačku, která je sice v rámci žánru slušná, ale imo to klidně mělo na víc. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Z tohto mohol byť slušný krátkometrážny flick so stopážou maximálne do 50-tich minút.Celé je to neuveriteľne zdĺhavé.Pekné masky a slušné spracovanie verzus otrasní herci a predvídateľný dej... 50% ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto seriálu se dá přirovnat k jízdě na horské dráze. První díl na vás už od začátku dýchne hodně deep atmosféru, což je podle mého přesně to, proč si většina konzumentů tento seroš pustila. Nicméně to je asi největší pozitivum první části. Ta měla navnadit na následné pokračovaní a leccos nakreslit, což se stalo, ale některé mohla odradit od dalšího sledování malou akčností. Když jste se přelouskali ke druhé části, muselo to být pro vás příjemné překvapení. Druhá část měla přísný ráz a hodně bavila. To je asi hlavní důvod, proč toto dílo vychvaluji. Spolu s temnou atmoškou a celkem i hustými postavami to mělo náběh na zajímavý příběh. Jak už to občas bývá, konečná část zasazena do posledního, třetího dílu zase tolik radosti nepřinesla. Nechci tady úplně spoilerovat, a tak jen upustím hodnocení a rozhodně doporučím dám tomuto výtvoru Indické sekce Netflixu šanci. 75%. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nejaký postapokalyptický svet, kde sú ľudia zmanipulovaní do bezhraničnej viery v moc a pravdu štátu, ktorá samozrejme taká pravdivá a čistá nie je. Hlavná hrdinka, udá vlastného otca vo viere v jeho "prevýchovu" ale všemocný štát ho ako teroristu tajne zabije ako všetkých ostatných "teroristov". Zrazu sa na scéne objavuje ghoul v roli spasiteľa nevinných obetí. Všetko sa odohráva v zatemnených kobkách vezenia. Muselo to dať prácu vymyslieť ako skrížiť politiku, vieru a mytológiu do jedného gulášu... Odseldovala som to, ale žiadne očarenie ani des sa nekonal. Desivé to bolo asi ako rozprávka o červenej čiapočke a vlkovi... Dve hviezdičky, len za Radhikin výkon, ako herečka je výborná... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle překvapivě nebyl můj cup of tea, protože já a horory z vojenského prostředí, to mě netankuje. První díl byl vyloženě o ničem, sloužil pouze na seznámení se zdejším politickým systémem a hlavní hrdinkou. V druhém díle bych očekávala, že se stane nějaký větší zvrat, ovšem stále se spíš jen tak napíná na díl poslední. Který byl pro mě však nejlepším zážitkem a to jak z akční stránky, tak z gore i hororové. Ovšem to je pro mě prostě málo. Nevidím důvod, proč z tohoto musel být miniseriál. Za mě pěkné tři a ještě chválím hudbu, ale to velké počáteční nadšení ze strany diváků úplně nesdílím. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý "horror", hlavne celá prvá polovica série. Natočené zrejme za účelom psychického mučenia západnej civilizácie. Radšej pozerať bársakú gýčovú bollywoodsku kockotinu so spevom, tancom a krikľavými farbami, než toto. Za pozornosť ale určite stála funkčná NOKIA 3310, keďže dej sa odohráva v Indii v "blízkej budúcnosti". ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prečo sa to nenatočilo ako jeden film?? 3 časti po 40 minút... U mňa mierne sklamanie, príliš veľa kecania na úkor akcie. I keď atmošku to má celkom slušnú. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně výborný miniseriál z Indie. Mohu jen doporučit a popravdě současné průměrné hodnocení dle mého opravdu neodpovídá kvalitě, kterou tento seriál více než oplývá. Snad to není jen zemí původu, ale má to i nějaký skutečně objektivní důvod. Radhika Apte dokazuje, že je velmi nadanou herečkou a je pro mě radostí se na ni dívat. Předvedla výborný výkon, ale nebyla na to rozhodně sama. Temné, odcizené a nepřátelské prostředí. Dusivá, tísnivá a znepokojující atmosféra. Děsivé psycho i akční řezanice. Uzavřené vězení, různorodé postavy a jeden dosti podivný vězeň. Líbilo se mi, že se nejednalo jen o tupý vyvražďovací horor, kde se zabíjí bez rozmyslu kdokoliv, ale že i v tomto bylo něco hlubšího. Navíc je tu i přesah skrze totalitní systém a myšlení lidí, které ovládá. Je dobré se nad tím zamyslet a hledat podobnosti i v našem reálném světě. To celé navíc obohaceno výtečnou hudbou, která nesmírně pomáhá a povyšuje jak příběh samotný, tak i jeho dějové části. Bravůrně natočené po všech stránkách a já smekám. Jsem opravdu nadšený a za celek dát něco jiného než pět hvězd je naprosto nemyslitelné. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

3. dílná minisérie z produkce Netflixu co má co nabídnout. Indický režim, který loví teroristy a zavírá je do kopky kde je skupina vojáku vyslýchá ve stylu mučení a zastrašování. Vše šlo jako po másle dokavaď nepřivezli 30 let hledaného teroristu. Jenže on už není terorista jako terorista ale je něco víc a role se obrací a mučeni jsou vojáci. První díl je takový pomalejší a druhý to rozjede a jsem spokojen i s finále. Dává to hlavu i patu a to i kdyby rozjeli další sérii nebo ne. Každý díl má 45 minut, takže se to dá krásně slupnou za jeden večer. Indická zajímavost za mě palec určitě nahoru. 75% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na komornější psychologické drama, kdy jsou vězni mučeni a bachaři lehce magoří. Ale pak se to překlopí v horor, kde ghoul požírá vězně, aby v akčním brutálním finiši to perfektně zakončilo. Pro mě docela milé překvapení. Sice mi dalo trochu zabrat překousat první díl, ale pak se to perfektně rozjelo. Indové holt taky umí. 70% ()

Reklama

Reklama