Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Když nový vězeň v armádním detenčním centru začne dělat děsivé věci, stane se z hledání pravdy boj o přežití mladé vyšetřovatelky. (Netflix)

Recenze (30)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Indický 3 dílný kraťas o kletbě, která přivolá Ghúla, aby se pomstil za svého vyvolavatele. Příběh se zaměřuje na věznici pro teroristy, do které přijede nejhledanější vůdce teroristů v Indii, jenže už to dávno není člověk a jatka můžou začít. Výsledný dojem je hlavně díky výbornému 3. dílu skvělý, atmosféra vygradovala a o krev a vraždy nebylo nouze, stejně tak finální zvrat a hrátky s Ghúlovými schopnostmi byly využity naplno, což je velké plus. Do karet hraje i promyšlená interakce jednotlivých postav a solidní, temné a špinavé vězeňské prostředí. Co vidím jako menší mínus, že první 2 díly byly až moc roztahané a myslím, že by se to do jednoho dílu vešlo bohatě, ale poslední epizoda už jede naštěstí naplno a z průměru udělala lehký nadprůměr, který určitě stojí za pozornost. Dusná, krvavá a neustávající akce s výborným zakončením, lepší 3*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Indové když chtějí, tak vskutku umí hezky zabodovat. Jejich tří-dílná mini série bude letos patřit k tomu lepšímu. Děj se odehrává v blízké budoucnosti a je celý situován ve věznici, kde drží 12 muslimských teroristů, kteří jsou zde mučeni a vyslýcháni. Vše se změní po příchodu 13 vězně, toho nejhledanějšího a hlavní otázkou však je, jestli je vůbec člověkem. První dva díly jsou lehce pomalejší a spíše seznamovací, ale ten závěrečný neskutečně vygraduje a tam už není nouze o krev, zvraty, tajuplnou atmosféru, napětí a vynikající finále. Dost dobrý. Finish the Task, Make them realise and accept the Guilt, Eat the flesh. 80% ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nejaký postapokalyptický svet, kde sú ľudia zmanipulovaní do bezhraničnej viery v moc a pravdu štátu, ktorá samozrejme taká pravdivá a čistá nie je. Hlavná hrdinka, udá vlastného otca vo viere v jeho "prevýchovu" ale všemocný štát ho ako teroristu tajne zabije ako všetkých ostatných "teroristov". Zrazu sa na scéne objavuje ghoul v roli spasiteľa nevinných obetí. Všetko sa odohráva v zatemnených kobkách vezenia. Muselo to dať prácu vymyslieť ako skrížiť politiku, vieru a mytológiu do jedného gulášu... Odseldovala som to, ale žiadne očarenie ani des sa nekonal. Desivé to bolo asi ako rozprávka o červenej čiapočke a vlkovi... Dve hviezdičky, len za Radhikin výkon, ako herečka je výborná... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zmákol som to na jeden šup. Vynikajúca väzenská hororová záležitosť o vypočúvaní nebezpečného teroristu, ktorý nie je človek, takže sa chudáci vojačikovia majú na čo tešiť. V tomto prípade mi až tak nevadil ani pomalší rozbeh v prvej časti, lebo seriál dal už aj tam pocítiť, že k niečomu poriadnemu príde. V druhej časti nasledujú prvé zjavenia a obete, záverečná je zase viac o akcii. Kto to má rád atmosféricky, démonicky, a obľubuje občasné šoky, sadne mu najskôr najviac prostredný diel, kto to má radšej krvavo... ktorý asi? Moje hodnotenie by bolo 3, 5, 5. Chcem ďalšiu sériu!!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná, Indická “hororovina” so slušným, atmosférickým nádychom, na ktorom má veľký podiel výber prostredia. Pár gore scén je plusom, aj keď z tohto pohľadu vzhľadom na určité sekcie vo vývoji deja, sa dalo vyťažiť omnoho viac. Posledná dobrá skúsenosť s touto krajinou, v kombinácii s týmto žánrom, bola zombie komédia: “Go goa gone”. Teraz si divák (možno) zápíše druhú. Medzi 3-štyri. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama