Reklama

Reklama

Fotbalový talent - Série 1

(série)
Drama / Sportovní
USA, (2018–2019), 11 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

April Blair

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Jordan Belfi, Cody Christian, Taye Diggs, Briana Lane, Samantha Logan, Monet Mazur, Karimah Westbrook, Daniel Ezra, Bre-Z, Greta Onieogou (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (2)

Olík 

všechny recenze uživatele

Topík, který i dokáže postrácet veškeré iluze. Zásadní problém? Když už si myslíte, že jste přišli na kloub tomu, s čím máte tu čest, náhle se ocitnete v úplně jiném seriálu. Sportovní drama, rodinné drama, sociální drama, drama podle skutečné události, mexická telenovela, Beverly Hills 90210? Šišatá meruna, střední škola, gangy, drogy, lesbičky, mrtvoly, nevlastní děti, vlastní děti, lásky, vztahy, rodinna, propletence, že by se za ně nemusel stydět ani Fernando Jose. Jasně, tak trochu to přeháním. Sportovní drama inspirované skutečností, to je to oč tu běží…..ale poroč jsem si někdy připadal, jako když Brenda příjde za Brandonem do pokojíčku. Každopádně rozhodně kvalitní seriál….ne takový (jako pro někoho může být např. GOT nebo jiné), že by jste po skončení epizody nemohli dospat další, ale zase není problém s ním ztrávit třeba tři hodiny v kuse. No, uvidíme s čím příjde druháý sezóna….zatím tři hvězdy. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Jde znát,že seriál využívá skutečné události, které mají v rámci děje silné momenty,jenž zvedají některé díly nad průměr. Bohužel určitá "napomádovanost" sráží body dolů a seriál sklouzává ke standardům běžné produkce. V konečném hodnocení jde solidní podívanou,která neurazí. ()

Reklama

Galerie (201)

Reklama

Reklama