Reklama

Reklama

Fotbalový talent

(seriál)
  • USA All American
Trailer
Drama / Sportovní
USA, (2018–2024), 72 h 46 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

April Blair

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Daniel Ezra, Samantha Logan, Michael Evans Behling, Taye Diggs, Bre-Z, Greta Onieogou, Cody Christian, Karimah Westbrook, Monet Mazur, Jalyn Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(104)

Obsahy(1)

Spencer James je talentovaný fotbalista a vynikající student střední školy South Crenshaw High. Compton považuje za svůj domov. Ale když mu fotbalový trenér Billy Baker z Beverly High School nabídne, aby se připojil k jeho týmu v Beverly Hills, Spencerova matka Grace i jeho nejlepší kamarád Coop mladého hráče přesvědčí, že je to příležitost, kterou je třeba popadnout za pačesy. Spencer se náhle musí pohybovat ve dvou světech – ve čtvrti na jihu, kterou dobře zná, a v bohatém světě Beverly Hills, jenž mu nabízí šanci v životě něčeho dosáhnout. Seriál Fotbalový talent, inspirovaný životem amerického profesionálního fotbalisty Spencera Paysingera, pojednává o dvou rodinách ze zcela odlišných světů. Obě prožívají svá vlastní vítězství, prohry i útrapy. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Příběh je založen na skutečném příběhu Spencera Paysingera, bývalého hráče NFL, který hrál v New York Giants, Miami Dolphins, New York Jets a Carolina Panthers. (Jamal)
  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v Los Angeles. Scény zo školy South Crenshaw High boli natáčané na škole Thomas Jefferson High School, ktorá sa, podobne ako v seriáli, nachádza v South Central. (Real Tom Hardy)
  • Paradoxne skladby, podľa ktorých sú epizódy pomenované, v príslušných epizódach nezaznejú ani v jednom prípade. (Real Tom Hardy)
  • Každá epizóda má názov podľa hip-hopovej / rapovej piesne. (Game90)

Reklama

Reklama