Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se u Salvatorovy školy znenadání objeví nevítaná skupina, Hope se chopí vedení ve snaze všechny ochránit. MG se dozvídá tajemství o své matce a Josie se ocitá v zoufalé situaci. (HBO Europe)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. a poslední díl 1.série. Salvatorovu školu přepadne Triáda a přeje si dostat do rukou magický pohár. Landon odmítá spolupracovat se svým "bratrem" a ocitá se v beznadějné situaci. Především, když si k němu poslední mystický předmět najde cestu. Hope se rozhodne jednat dle svého a najít Landona. Když se s ním konečně střetne a omráčí jeho společníka, přizná si pravdu. Jediný způsob, jak Malivora zastavit, je obětovat se. Políbí se s landonem, omráčí ho, a spolu s probuzeným a ovládnutým mužem přechází do náruče Malivora. Díky tomu na ní všichni zapomínají, i Landon. Díky vychytralosti Alarica poráží studenti Triádu. Alaric se rozhodne zvolit nového ředitele. Lizzie se vydává na novou cestu zdokonalování sebe sama. 95 procent. ()

SupergirlDC 

všechny recenze uživatele

Úžasný záver serie. Vyvolal strašne veľa otázok. Bol to koniec bez konca - príprava na ďalšiu sériu. Nemôžem sa dočkať pokračovania. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama