Reklama

Reklama

Odkaz

(seriál)
  • USA Legacies
Trailer
USA, (2018–2022), 48 h 4 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Danielle Rose Russell, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Matthew Davis, Steven R. McQueen, Zach Roerig, Aria Shahghasemi, Demetrius Bridges, Lulu Antariksa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(68)

Obsahy(1)

V posledních deseti letech uchvátili kultovní hrdinové a padouši ze seriálů Upíří deníky a The Originals diváky po celém světě. Zanechali po sobě přetrvávající odkaz lásky a rodiny, který znovu ožívá v novém napínavém dramatu Odkaz. To vypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na škole pro mladé a nadané. Právě tam se sedmnáctiletá dcera Klause Mikaelsona Hope, dvojčata Alarica Saltzmana Lizzie a Josie a mnoho dalších mladých lidí snaží dospívat tím nejméně konvenčním způsobem a stát se tou nejlepší verzí sebe sama... navzdory nejhorším vnitřním nutkáním. Stanou se z těchto čarodějnic, upírů a vlkodlaků hrdinové, kterými chtějí být – nebo záporáci, jimiž se narodili? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Arsenal83 k tomuto seriálu (1)

Odkaz (2018) 

Zase upíry a vlkodlaci. To je v roku 2018 mimoriadne nápadité. Už čakám, kedy zas vylezie nejaký pseudoproducent a napadne ho: Poďme natočiť niečo o spidermanovi, to sme tu už dlho nemali! ()

Reklama

Reklama