Reklama

Reklama

Odkaz

(seriál)
  • USA Legacies
Trailer
USA, (2018–2022), 48 h 4 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Danielle Rose Russell, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Matthew Davis, Steven R. McQueen, Zach Roerig, Aria Shahghasemi, Demetrius Bridges, Lulu Antariksa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(68)

Obsahy(1)

V posledních deseti letech uchvátili kultovní hrdinové a padouši ze seriálů Upíří deníky a The Originals diváky po celém světě. Zanechali po sobě přetrvávající odkaz lásky a rodiny, který znovu ožívá v novém napínavém dramatu Odkaz. To vypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na škole pro mladé a nadané. Právě tam se sedmnáctiletá dcera Klause Mikaelsona Hope, dvojčata Alarica Saltzmana Lizzie a Josie a mnoho dalších mladých lidí snaží dospívat tím nejméně konvenčním způsobem a stát se tou nejlepší verzí sebe sama... navzdory nejhorším vnitřním nutkáním. Stanou se z těchto čarodějnic, upírů a vlkodlaků hrdinové, kterými chtějí být – nebo záporáci, jimiž se narodili? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele arianasko k tomuto seriálu (1)

Odkaz (2018) 

The Originals se stalo mou srdcovou záležitostí. Bylo mi sice jasné, že Legacies bude slabší odvar spíše pro pubertální publikum,,, ale tak koukla jsem se že… A hele, ono to nebylo až tak špatné! Sice to nebylo až tak dramatické, sice to nebylo ultra nejvtipnější, sice mě chvílemi štvala ,,ukřivděná‘‘ Hope ale ve výsledku se to dalo shlédnout skoro v kuse bez jakýchkoliv obtíží. Nápad s vymřelými monstry byl chytrý, jelikož upíři, vlkodlaci a čarodějové už jsou celkem okoukaní. Seriál si na nic nehraje. Je to prostě o Hope, která chodí do školy pro nadpřirozené děti, vyniká svým původem a neuvěřitelnou silou a zápasí s emocemi puberťačky a přeživšího původní rodiny… Vaše očekávání to nezklame (pokud jste si je nenastavili vysoko) a některé díly vás dokonce příjemně potěší a překvapí. ()

Reklama

Reklama