Reklama

Reklama

Hello, Mr. Billionaire

  • Čína Xi hong shi shou fu (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nemám moc v oblibě komedie z Číny, ale tohle je fakt pecka s originálním nápadem. Hlavní hrdina je fotbalový neúspěšný brankář z né moc známého týmu, kterému zemře velmi zámožný strýc a aby zdědil jeho bohatství musí si jej nejdřív zasloužit. Má za úkol utratit jednu miliardu během 30 dní s tím, že na konci měsíce nesmí vlastnit žádný majetek, nikomu o tom nesmí říct a nesmí mu zůstat ani 1 yuan, pokud to zvládne zdědí 30 miliard. Velmi zábavný film, kde při sledování přemýšlíte nad tím, jak byste utratili peníze Vy a ve výsledku to až tak jednoduché není. Hlavní hrdina se díky tomu dostává občas do zapeklitých situací a výborná je jeho účetní, která mu neustále napomíná, aby tolik neutrácel. Komediální Highlight přišel nejspíš na fotbalovém zápase, tam jsem smíchy brečel. Opravdu skvělé. 8/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet a príbeh, ktorý sa spracoval v histórii kinematografie veľakrát. U nás je najznámejšou verzia z roku 1985 s Richardom Pryorom v hlavnej úlohe. Toto je čínska podoba a je to na nej až veľmi vidieť. Nepíšem to ale v zlom. Aziati mali stále divný zmysel pre humor, ale vo väčšine prípadov šlo o celkom dobré gagy a verbálne podpichy. Je to v celku podarená komédia, ktorá by možno pohla aj so slovenským publikom ( ale skôr tým starším ). ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Díky seriálu Lost Romance jsem si tady rozjel menší festival Vivian Sung:) Zatímco ve většině případů končí angažmá cizích herců na pevnině dost tragicky (předabování, nekvalitní titul), tak Vivian měla šťastnou ruku při výběru filmu i tentokrát a potvrdila zde svůj status schopné herečky a vzrůstající popularitu. Hraje zde účetní asistentku fotbalového brankáře. Příběh alá Dědictví aneb Kurvahošigutntág (byť vychází ze staré knižní předlohy) má ojedinělé a krásně humorné momenty, které dají zavzpomínat in a českou klasiku let 90.tých. Milý hrdina musí do měsíce utratit miliardu, ale na konci měsíce nesmí nic vlastnit, a nesmí o svém úkolu nic říct. Když uspěje 30 miliard ho nemine. Teng Shen je okouzlující jako neschopný fotbalový brankář Wang Duo Yu, který je poněkud, za zenitem. Do svého úkolu se pustí s jedním přítelem a s veškerou vervou své představivosti a chtějí splnit si své sny, zahrát si proti špičkovému týmu Hetiang. Budete se smát, slzet smíchy a plácat se po stehnech. Zběsilé tempo, nápady crazy komedie, něco, co se běžně v Číně nevidí. Navíc hlavní hrdina bude muset řešit zásadní morální otázky. Vynikající film, který podle mě mohl směle do zahraničí, a ani u nás by se neztratil. Vivan opět v roli zásadové spunky girl, která svého šéfa nesnáší... Některé věci jsou tady geniální, třeba jako cameo Wang Leehoma, fotbalový zápas kde je použita chryzanténová formace. Je toho prostě kotel, zběsilá, nápaditá, herecky excelentní komedie. Rozmyslím se po repríze, zda nebude za pět... ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice čínský fanda, ale musím uznat, že Čína celkem často překvapí něčím zajímavým. Hello, Mr. Billionaire je velmi zábavná komedie, zamotaná v zajímavém příběhu s trochou té romantiky. Pár skvělých nápadů, spousta vtipných scén a pár slušných hlášek, dělá z filmu skvělou, místy trhlou podívanou, kterou by si měl pustit každý milovník Asijského humoru. Žádná postava mi nevadila, pár z nich, mi přišly sympatické a zábavné. Osobně mne hodně nadchl nápad, snažit se utrácet, co nejvíc to jde, aby dostal ještě víc, díky čemuž se dostává pod dohledem správné dávky představivosti, spousta zábavných scén, zatímco si člověk může říkat, jak bych ty prachy asi rozházel já. Pár hluchých míst by se našlo, nicméně zde, jde o solidní nadprůměr. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama