Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo i život lehké děvy může být těžký. A to hlavně na webu. Zajímavý snímek z produkce Netflixu. Madeline Brewer známá hlavně ze seriál Služebnice si odskočila přivydělat nějaký peníz na erotický web. Film asi nesedne každému ale mě to bavilo a hlavně to bylo dost mysteriózní ale nevím co na tom byl horor. 65% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Opravdu boží film za rok 2018! Začátek je více úchylný, ale poté to už tolik není. Originální, protože to pojednává o Camgirl, které cosi ukradne identitu. Ani tam moc není vysvětlené co, ale to mi vůbec nevadí. Postavy mi všechny sedly. Kamera tu byla hodně dobrá a originální. Obě poloviny filmu se vyrovnávaly. Ta její máma byla celkem trochu divná. Když si můj brácha u tohohle četl koment, tak místo toho, aby přečetl lajfčet, tak řekl lifechat XD. Horor to není, ale i tak to je dobrý. Ta Baby nebo co je taková fiflena. To je strašnej problém, když tě píchne pírko od polštáře. Musím uznat, že její kopie měla originálnější a lepší vide než ona. VYHODNOCENÍ: AUU PÍCHLO MĚ PÍRKO OD POLŠTÁŘE! ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s krásnou herečkou, ze které jsem nemohl spustit oči. Od začátku až do konce to má suprovou atmosféru. Film se vám snaží ukázat to, jak to chodí na podobných online webech. A to je ukázaný dokonale. Jenomže to má dost nesmyslný příběh, což je obrovská škoda. Asi od poloviny budete celou dobu kroutit hlavou, co je to za blbost. Přitom to mohli vymyslet nějak líp, ale i přesto, to určitě budete chtít sledovat furt. Taky mi ve filmu hodně chybělo nějaký větší brutality. I když scénka s bouchačkou je na výbornou. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o moc milé překvapení, které je sice spíše Thrillerem než Hororem, zde to vůbec nevadí. Příběh se zaměřuje na krásnou Lolu, která si vydělává prostředníctvím erotických webcam show a snaží se postoupit výše v Rankingu, bohužel jí někdo ukradne identitu a připraví ji téměř o vše a to si Lola nenechá líbit. Je to hodně originální, hezky barevné, poměrné chytré, zábavné, slušně zahrané, znepokojivé i mysteriózní zároveň a především je film vzrušující a sexy, což si užijí pánové, poněvadž zadečků a koz je zde dostatek. Finále je moc pěkně vygradováno a jediné, co zamrzelo, že nedostanem na jisté otázky odpověďi. Netflix ke konci roku šlape na plyn neskutečně a od Ledna se výrazně zlepšil. Chválím.75% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V dnešní době určitě aktuální téma a za současné pandemie tuze aktuální. Většinu činností lidé vykonávají doma, včetně těch lechtivějších a podobným službám, jež jsou ve filmu zobrazeny, pravděpodobně vítr fouká do plachet. Nepoznal jsem Madeline Brewer, protože vypadá úplně jinak než v Orange is the new black, její výkon se mi líbil. Scénař ušel, napětí mohlo být přece jen trochu více. Celkově slušný průměr. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama