Reklama

Reklama

Revoluce YouTube

(TV film)
  • USA YouTube Revolution

Obsahy(1)

YouTube slaví desáté narozeniny a my vám přiblížíme uplynulé desetiletí prostřednictvím nejslavnější webové stránky na sdílení videí na světě. (National Geographic)

Recenze (3)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ne že by to přinášelo něco nového, ale rád jsem si poslechl nějáké zajímavosti o jedné z internetových stránek, kterou rád navštěvuji dennodenně. Dozvěděl jsem se pár zajímavých informací a skutečností. Pokud, ale chcete vědět něco více o tomto serveru zrovna bych tento dokument nedoporučil. ( 25.9.16/MAC ) ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Sice ta reklama na YouTube razí do očí, ale jinak je to povedený dokument o tom jak YT změnilo pohled na obyčejné lidi. Jak už zaznělo v dokumentu, už není potřeba žádných lidí v drahých oblecích a ředitelů velkých hudebních studií aby se z vás stala celebrita. A přitom to začalo docela nevinně, když pár týpků napadlo udělat stránku kam by lidi posílaly svoje videa. Zaujalo mě třeba to že výblitek jménem Justin Bíbr, by byl bez YouTube úplný hovno, kdyby nebylo jednoho kreténa (zasloužil by pár facek) který se rozhodl že z něj udělá příklad toho že není potřeba ani peníze a ani vlivných lidí aby se z někoho stala modla všech vypatlaných puberťaček. A to že Obama vyhrál volby jen díky YouTube, bych asi zase nebral až tak vážně. Takovou moc ta stránka zase nemá - i když na to šel taky celkem chytře. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Stručná historie a popis co Youtube je. Působí to jako propagační video. Ani slovo o negativních jevech jako závislosti, likvidace 90% hudebních klubu ve srovnání se stavem v 90.letech apod. Ani zmínka že se Youtube chová cenzorsky fašisticky. Již je zakázané například i desatero jako propagace náboženství (devatero Youtube nevymazal). Mládež ztrácí čas sledování stupidních video. Ženy u kočičích videí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama