Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (177)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo to není, ale kvalitní slasher taky ne. Originální nápad tvůrci bohužel zazdiil krajně nesympatickými postavami, kterým jsem nebyl schopen rozumnět. Ok, ztrácejí se nám kamarádi, pojďme na další strašidelné atrakce. Dost mě zařáželo, že aby se podobný park vůbec dokázal uživit (vzhledem k počtu zaměstanců) muselo by být vstupné na úrovni prúměrné americké výplaty. Trošku jsem předpokládal že hlavní killer bude navenek vlastně úplně normální člověk. Potěší scéna s obrovskou palicí, jinak návštěvu hajzlíku dokázal mnohem mnohem lépe vytěžit Halloween 2018. Myers by si blbečka z Hell Festu vzal pěkně stranou a myslím že poprvé a naposledy by mu důrazně ukázal jak se to má dělat. Hell Fest je naprosto neškodná hororová zábava. 40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

95% celého rozpočtu minuli na rekvizity, takže na poriadne gore už žiaľ neostalo. Iba dve scénky, čo sa týka vrážd, tu stoja za pozornosť. Trošku zamrzela scéna s gilotínou z traileru, ktorá mi prišla až trestuhodne nevyužitá. V poslednej dobe sa mi rovnako prestávajú páčiť rozuzlenia, ktoré nič zaujímavé neprinesú. Ale ako pekne nakrútená naháňačka po pôsobivom a efektnom lunaparku je to našťastie podarené. Potenciál bol vyšší, ale ubehlo to rýchlo. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Slušných slasherů je dnes už jako šafránu, tak tady trochu nadhodnotím. Jinak nic nového pod sluncem, geniální je ovšem celé prostředí a celá halloweenská párty, na kterou bych určitě šel. Ovšem kdyby tam nebyl ten týpek, který k některým návštěvníkům není úplně přátelský. Konec také nijak originální, ale neurazil jsem se. Dobře jsem se bavil a o to u takových filmů jde. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy jsou dost plastické, umírání postav jakbysmet, příběh vraha nulový, což poukazuje spíš na klasickou vyvražďovačku, ale to pak nedává smysl ten závěr filmu, leč jinak zajímavá myšlenka s parkem hrůzy. Hudba: příjemný průměr, děsivost vraha: lehký nadprůměr. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Sranec ve kterém je klišé plný ranec. K tomu přidejte partu teenagerů, kteří jsou sympatičtí asi jako můj dnešní vodnatý průjem. Tudíž už od začátku lačníte po jejich bleskurychlém a bolestivém zdechnutí. Prostředí hororového parku sem tam nabídne příjemné pokoukáníčko, ale čekal jsem více než jen jednohubkový a nezajímavý slasher. Doporučuji si před běsněním pana "čumim jak péro z gauče a mám oči nakřivo" udělat seznam, kdo zkape v jakém pořadí a výsledek porovnat s přáteli. Možná se pak zabavíte o dost víc než sledováním tohodle Prdell Festu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama