Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 3

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (177)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě : Ten park chci v Český Republice, do piče. Jako nejvíc bubu bych tam udělala přesnou repliku posranecký sněmovny, kdy by mě honil Babiš až na perfektní maketu Zemanova hradu, kde by na trůnu sedělo totálně vožralý prase. Ne fuckt takovej park hrůzy by byl pecka, sice jsem extrémně zbabělej tvor a několikrát bych se dosrala, ale chodila bych tam ráda. Každopádně díky filmu se mi potvrdilo, jak je dobré mít přítele, co se umí o holku postarat a ochránit jí. Vlítnout tenhle vychrtlej vrahoun v šilhavý masce na Alíka, byl by to poslední odvážnej čin v jeho životě a já bych mu pak nachcala na mrtvolu, jenže buddhožel, hlavní hrdinka a její kámošky maj kluky, co jsou možná hodní, ale co se ochrany týče naprosto a kolosálně k hovnu. Největší nemehlo byl ten, co balil tu naší pohlavní hrdinku. Levej jak šavle, nesmělej panic, koktající pako a utratit padesát dolarů a netrefit plechovku...to už si zasloužíte smrt. Ráda bych řekla, že umřel hrdinně a měl s vrahounem epickej souboj, kdy se obětoval a zachránil svou vyhulenou, ale...NE. Neudělal ani hovno, nezachránil ani píču a chcípnul jako naprostej tragéd, kterým buddhožel i byl. Sic hodnej tragéd, ale pořád tragéd. Soukmenovec nebyl o moc lepší a třetí do počtu...škoda mluvit. Taakže opět bomba pro feministky, co si mastěj píču když sledujou jak chlapi umíraj a slabé, křehké ženy nakopávají mnohem silnějším mužským vrahounům prdel. Gore o hovně, celkově píčovina ALE ten park je kurva dobře udělanej a zachraŇuje ten průser kolem alespoň k průjemnému hovnocení. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zázraky jsem od toho nečekal, takže jsem vlastně dostal to co jsem chtěl a jsem ve výsledku spokojený. Ve svém žánru slasherů patří rozhodně k těm lépe vydařeným počinům. Stylizace a atmosféra funguje. Odehrává se to v pěkném prostředí strašidelného parku a do toho maniak, který si se svými oběťmi rád hraje je taky docela fajn. Je to lepší průměr. Škoda že takový park není u nás. To bych se tam pěkně vyřádil. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hell Fest" som sa nakoniec rozhodol zhliadnuť len z dôvodu, že som mal pocit, že ide o veľmi dobrú premisu. Zábavný park rozhodne je miesto, kde sa môže objaviť vrah a nakoľko ide o hororový zábavný park, tak ešte o to lepšie. Nemôžem povedať, že ide o originálny námet, no minimálne som mal pocit, že má dostatočný potenciál na to, aby ma dokázal aspoň trochu vydesiť a pobaviť. No reálne sa tu nedeje ani jedno, ani druhé. Najprv poviem tých pár pozitív, ktoré som tu dokázal nájsť. Teda okrem nápadu. Produkcia filmu je dobrá a vyzerá veľmi dobre. Toto je park, kde by som sa rád nechal strašiť (teda pokiaľ by som nepadol do oka vrahovi). Atrakcie pôsobia dobre a zaujímavo a celkovo by tam človek rád strávil čas. Čo ďalej? Niektoré scénky sú trošku efektné a sem-tam nejaké to gore dokáže byť dobré. No potom prídeme k negatívám s filmom. Je absolútne strašne napísaný. Je to ako keby sa zobrali všetky slasherovské klišé a dali dokopy s otravnými postavami, aké sme tu mali naposledy pri filme "Truth Or Dare". Skutočnosť, že mi osudy všetkých hrdinov boli ukradnuté, že by mi bolo jedno ak by ich vrah pozabíjal a možno dokonca by som to miestami uvítal rozhodne nie je dobrý signál. Takisto mám pocit, že miestami sa vo filme dokopy absolútne nič nedeje a všetci riešia absolútne kraviny. Nič z toho o čom debatujú nie je zaujímavé a film sa stáva neskutočne nudný a neskutočne natiahnutým. V polovici filmu som už začínal pozerať na čas a mal som pocit, že som strávil minimálne dvojnásobný čas s týmto dielom. Okrem toho tu kopec vecí nedáva zmysel. Pri atrakciach nie je nikto, kto by to poriadne strážil, nikto nedáva pozor, či sa niečo reálne nedeje a okrem toho sú často atrakcie, kde sa naši hrdinovia nachádzajú neskutočne prázdne. Kde by sa také niečo udialo? Okrem toho vlastne ani nepoznáme dôvod, prečo si vrah vyberie zrovna našich hrdinov. Aké sú jeho motivácie? Alebo zabíja len pre zábavu? A okrem toho je nesmrteľný? To sú klasické klišé, ktoré poznáme a vyzerá to skôr, ako keby niekto chcel urobiť novú hororovú slasher sériu, nakoľko sa neustále robia remaky starých filmových klasík. Osobne by som ale uvítal, keby niekto napísal poriadny scenár pre tento film. Pretože napriek všetkým jeho mínusom je tu potenciál na to, aby tu bol skvelý film. Len to dajte do rúk tentokrát niekomu kompetentnejšiemu, kto bude vedieť ako treba ľudí desiť. Lebo táto uspávanka skutočne nefungovala tak, ako mala. Hodnotenie: D ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Nevím, co máte za problém. Já jsem dostala přesně to, co jsem očekávala a jsem spokojená. Klasický slasher s ne moc dobře vyvinutým příběhem, ale po vetšinu času to nenudilo, a to je hlavní. Krve je tu dost, ale ta naháněčka na konci už začínala být trochu zdlouhavá, a k mému překvapení to navíc dopadlo jinak, než jsem si představovala. Hlavní postavy se zachovaly hodně nesmyslně, a já jsem myslela, že to po právu odskáčou, ale autoři jim tu smrt prostě nepřáli, a to mě trochu zklamalo. Nejvíc na tom všem se mi líbí ten nápad hororovýho festivalu, pouti, lunaparku, všeho. To je prostě bomba, a chtěla bych aby něco takovýho existovalo, hned bych si tam koupila lístek. Nicméně, co se týče provedení scénáře, kamery, obsazení je to spíše průměrný počin. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel zklamalo. Docela jsem se těšil, film vypadal zajímavě(i když dát tohle do kina?) ale nakonec se z toho překvapení nekoná. Film je klasická směsice klišé, což mi nevadilo. Vadilo mi naprosto nezajímavý vrah, postavy kromě dvou jsem nevěděl ani jak se jmenují, a asi kromě dvou vražd jsou vraždy o ničem. Pár scén potěšilo a hlavně samotný "Hell fest" potěšil, ale stačí jedno zkouknutí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama