Reklama

Reklama

Život v klamu

  • USA Who Is My Husband (více)

Obsahy(1)

Sabrina má podezření, že ji manžel Fletcher podvádí. Rozhodne se přijít věci na kloub a zjistí, že žila v klamu. Fletcher si v Paříži pořídil druhou rodinu. Sabrina se dostává do nebezpečí, když přestane jít jen o udržení manželství a rodiny, ale o holý život... Sabrina a Fletcher jsou již nějakou dobu manželé, kteří společně vychovávají pubertální dceru Zoe. Žijí v New Yorku. Sabrina je účetní a Fletcher manažer, který musí často létat na služební cesty do Paříže. Sabrina si v minulém roce prožila těžké období, když potratila a málem zemřela. Dnes už je v pořádku a baví ji její práce. Všimne si, že z účtu zmizelo 500 dolarů. Někdo platil kartou za spodní prádlo v pařížském luxusním obchodě. Fletcher popírá, že by to byl on a slibuje, že to vyřídí. Sabrina přesto pojme podezření, že ji manžel podvádí. Její podezření je správné. Fletcher má totiž v Paříži jinou ženu. Jmenuje se Bridget. Sabrina se rozhodne, že poletí za Fletcherem do Paříže. Fletcher je naštvaný, že přijela a nic mu neřekla. Rozhodně to pro něj znamená problémy. Narychlo si nechá objednat hotel, aby se tam mohla ubytovat i Sabrina a snaží se ji přesvědčit, aby se vrátila domů, ale Sabrina odjet nehodlá. Přijela, aby si udělala ve věci svého manželství jasno. Když spolu večeří v restauraci, spatří je tam i Fletcherův tajný tchán Sergej. Fletcher dělá vše pro to, aby Sergej neodhalil, že Sabrina je jeho americká manželka. To se mu zatím podaří, ale jeho plán, aby Sabrina odjela do Londýna nevyjde. Sabrina nehodlá Paříž opustit, chce být s manželem a jejich vztah trochu vylepšit. Fletcher slibuje, že jakmile dokončí tento pařížský projekt, bude se Sabrinou trávit víc času. Sergejovi neunikne, že Sabrina a Fletcher jsou dost důvěrní. Sergej druhý den Fletcherovi zavolá. Nemá rád problémy a Sabrina jako jeden problém vypadá. Chce pro svou dceru jen to nejlepší a rád by, aby Fletcher přestal jezdit do Ameriky, je přeci rozvedený. Bridget chce se svou vlastní rodinou žít v klidu. Fletcher se vymlouvá, že jde o dceru Zoe. Chce ji do vlastní péče, a to v Americe není jen tak. Neradi svěřují děti otcům. Fletcher začne okamžitě jednat, aby Sabrinu přesvědčil, aby se vrátila domů. Sergej je nebezpečný muž, se kterým dělá nelegální byznys a Sabrina se dostává do nebezpečí. Zejména když se neodbytně snaží zjistit pravdu a také ji zjistí. Nejde už jen o její manželství, rodinu, ale také o holý život a největší nebezpečí jí hrozí od vlastního manžela. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

martle 

všechny recenze uživatele

Každá postava zde postrácí logické myšlení. Hlavní hrdinka je tak trochu stíhačka. Vypravi se za svým manželem do Pařiže, kde zjistí, že její muž má druhou rodinu. Místo toho, aby se vratila zpět za dcerou domů, se rozhodne muži udělat ze života peklo. Ten se rozhodne svoji ženu zabít, ale omylem zabije svou sekretářku. Po několika dlouhých minutách filmu, kdy divák sleduje plno nesmyslných rozhodnutí postav, se všichni setkají u druhé manželky, kde dojde ke smrti manžela. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

V prvom rade sa je nutné TV Prima poďakovať za ďalekosiahly obsah k filmu, ktorý v podstate popisuje celý film. Nabudúce nech rovno dodajú namiesto obsahu celý scenár a film ani nepúšťajú. Nie je ani dôvod prečo. Zápletka vyzerá celkom sľubne, ale to spracovanie je jedna hrôza. Časové posuny sa tu vôbec neriešia a tak si celá rodina veselo cestuje z New Yorku do Paríža ako ty bola jedna zastávka metrom. Dokonca sama si takto poletí aj evidentne nedospelá dcéra, ktorú by zrejme len tak do lietadla ani nepustili. Nelogické chovanie postáv tu kole oči. Sekretárka pracuje pre daného muža bigamistu, ale keď uvidí prvýkrát v živote jednu z jeho žien, rozhodne sa jej pomôcť, sama ju kontaktuje s rizikom, že príde o prácu, o všetko. Aj o život. Prečo by to sakra robila? A potom keď má šancu ujsť schodiskom z budovy, nevydá sa smerom dolu, tam je predsa východ, ale strihne si to rovno na strechu. Bigamista je taký zúfalý, že jednak zozadu nepozná svoju dlhoročnú ženu a po druhé nemá ju problém len tak zabiť, hoci ešte pred chvíľou jej tvrdil, ako ju miluje. Záverečná scéna je zavŕšením tohto výsmechu a šipka do prázdneho bazéna len utvrdila diváka v tom, že bigamista bol postavou karikatúrnych rozmerov. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Nikto tu nebol sympatický. Otrasný kasting, otrasný scenár. Taká tá čistá kanadovinka, len bez kanady. Aspoň má telka čo vysielať. ODPAD! ()

wayne99

všechny recenze uživatele

Nikto tu nebol sympatický? Tak minimálně ta nová Fletcherova žena (Tamara Alesksić, ale zde na CSFD v seznamu herců vůbec není) byl pořádná kočka. Jinak viděl jsem asi od poloviny a celou dobu jsem měl pocit, že je to francouzký film, v několika záběrech lze dokonce poznat bílou Škodovku (myslím že je to nový Superb), jsem vůbec netušil, že v americe nějaké škodovky také jezdí. ()

Reklama

Reklama