Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři teenageři jedou na jarní prázdniny na tábor a nešťastná náhoda spustí závod s časem o záchranu toho nejcennějšího, co jejich kamarád má. (Netflix)

Recenze (20)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

: Průměrná Teen Comedy, která má originální a zároveň pěkně střelený koncept. Skupina Teenejdžrů jdou do lesů stanovat, opijí se a jeden z nich si neštastnou nehodou ufikne přirození, čímž vznikne 12 hodinová honba za penisem a jeho záchranou. Má to slušné tempo, herci jsou celkem sympatičtí, ale poměrně málo vtipu, abych šel s hodnocením výše. Na jedno podívání, to však jde. 60% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kreativní zoufalost. Dřív komedie pro teenagery obsahovaly úplně debilní dějovou linku (jako tohle), ale vtipy a scénky okolo ní donutily diváka zasmát se - což je jaksi primární účel komedií, který současným tvůrcům tak nějak uniká. Děj navíc alespoň reflektoval to, po čem cílová skupina diváků toužila, a jestli průměrný puberťák něco od života chce, jsou to nevšední dobrodružství zažívané s partou, sex, chlast, party, balení holek/kluků, dělání zdánlivě dospělých a šílených věcí a především zábava. No a ani jedno mu tento shit nenabídne. Dement si omylem uřízne péro (zní to vtipněji než to nakonec vypadá) a pak se pobíhá po lese a nemocnicích s kýblem ledu, ve kterém je naložené. Krom permanentního padání daného uříznutého péra do špíny a jeho následného omývání člověk nic jiného za celý film nevidí a scénky, které to doplňují a mají být extrémně vtipné nebo kůl jsou tak šíleně špatné, že dnešní otrlou generaci puberťáků dostat nemohla ani jedna. Nejsem rozhodně žádný konzervativní strejc a naopak mám fekální humor pro odrostlé děti stále rád i dnes, ale tento film je zkrátka ve všech směrech zklamání. Pokud si člověk pustí teen komedii, rozhodně po jejím skončení nechce zažívat depresi. 40 % ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie o uříznutém penisu a cestě za jeho záchranou. Místy je to opravdu vtipné, místy se to ale bohužel docela vleče - hlavně ve třetí třetině, když se namísto penisu začnou řešit vztahy a film úplně ztratí tempo. Nicméně bavil jsem se, bavil jsem se překvapivě dobře, a kdyby to bylo ještě více crazy, bavil bych se ještě víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Klučina si v lese při jarním kempování uřízne péro a parta jeho jančících kámošů, co jsou pořádná paka a nemehla v jednom, se mu snaží jeho kladélko uchránit od odumření. A je to pěkná šlamastyka. Kožený doutník je totiž natolik neposedný pacholek, že se mu v chladícím boxu nelíbí a neustále se přemisťuje, až změní majitele. Nikdo nenapíše o téhle komedii, co nešetří vulgaritami a detailními záběry na odříznuté přirození, že má sofistikované gagy. Tohle je prostě celkem nevídaný útvar, který dokáže vehementně jeden nápad větvit do šílených sekvencí, co nepostrádají vtip a nekorektnost. V zásadě se režisér Jake Szymanski dopustil jen dvou prohřešků, u pubertálních komedií takřka neodpustitelných: 1) nepodařilo se mu rejdy s penisem příslušně vygradovat, 2) neobsadil hezké slečny. Ty slečny jsou zde vlastně jen dvě, jsou o něco známější než tři mládenci v hlavních rolích, Geraldine Viswanathan už je známá z Kazišuků a seriály ošlehaná Sadie Calvano. To tři mládenci se postarali o veškerou vtipnost, jmenovitě Daniel Doheny, Luke Spencer Roberts a Eduardo Franco. Je zde řada neotřelých sekvencí, které vtipně fungují a mají dobrou kontinuitu. Netflix přišel s pubertální zábavou, co se nerozplývá nad komediální nesmrtelností. Jasně, tyhle přímočaré fláky fungují na diváka, co si přišel odpočinout. Víc po tomhle filmu nelze chtít. 8/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál (porno v telce, vysávání jedu z péra, pád ze skály - záda), ale jinak je to celkem nudná, ve všem předvídatelná, místy dost nelogická Teen komedie a ze všeho nejvíc mi vadilo to nesympatické složení, hlavně ta ošklivá cikánka, ta byla fakt otřesná. 40% ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Preberal som si to v hlave. Hľadal som na tom všetkom niečo, čo by som mohol ohodnotiť ako pozitívne, no reálne ma napadlo len fakt, že z tej pätice blbcov mi nevadila asi len Geraldine Viswanathan. Mám pocit, že herecky sa o niečo snaží. Ostatné výkony sú fakt ujeté a celý film je len o padaní useknutého penisu všade naokolo a potom je ho potreba očistiť a dokola dokola dokola. Alebo potom nájsť správnu nemocnicu, do ktorej ho treba priniesť. Priznávam sa, že som bol voči tomu optimistický asi do momentu, než sa celá tá momentka udeje a veci veľmi rýchlo naberú veľmi nesprávny spád a všetko viac menej ide rýchlo dole vodou. Chce to byť čiernou komédiou, na akosi sa často na ten humor absolútne neviem chytiť a veci ma viac desia a iritujú, než čokoľvek iné. Uznávam, že je to celkom originálne a nenapadne ma ani jeden film, ktorý by mal tento koncept. A je pravda, že niekedy aj tie najšialenejšie nápady dokážu priniesť v reále skvelý film. No "The Package" vo všetkom prakticky zlyháva. Naši hrdinovia nám za chvíľku lezú na nervy, situácie nie sú vtipné a nemá to absolútne nič, čo by to dokázalo posunúť hore. Scénky, ktoré majú byť vtipné sú nakoniec viac trápne a divné. Neviem čo viac k tomu dodať. Ak by som mal byť úprimný, tak poviem, že toto je čistá ko***ina. Hodnotenie: F ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Piňdour v akci, nebo spíše bez ptáka v akci, nuda a tahle banda a jejich hrozně nezáživný příběh taky nuda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najlepšia road movie komédia od prvého Harolda a Kumara, ktorý cestovali do White Castle. Tentoraz parta neskutočne sympatických teenagerov sa snaží dostať z lesa do nemocnice s balíčkom, ktorý obsahuje dôležitú vec jedného ich kamaráta, hehe. A kým sa tam dostanú, tak zažijú množstvo totálne bláznivých ale vtipných situácií. Popritom sa nezabúda ani na romantiku medzi dvoma pármi a po každej stránke to dokonale funguje. Dokonca aj nejaké tie nechutné vtipy sú tak absurdné a originálne, že ma bavili. Po dlhšej dobe mi sadli aj postavy teenagerov, ktorí sa síce správajú ako burani, ale stále majú dostatočnú charizmu, aby som im fandil. Prekvapila ma Sadie Calvano, ktorá je v seriály Mom neznesiteľná, ale tu je v pohode. Z hercov ma potešil Gary Jones zo Stargate seriálov v celkom veľkej a vtipnej úlohe doktora. Príjemne ma prekvapila aj úvodná pesnička od Too Many Zooz. Netflix konečne zabodoval s vydareným filmom. Snáď vznikne aj nejaké pokračovanie. 8/10. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla suvereně jedna z nejtrapnějších komedií posledních let.. nejde o to, že nemam rád teenagerovský komedie, jednou za čas se najde nějaká vyjímka, ale tahle mezi ně určitě nepatří.. tohle mi přišlo spíš jako humor na úrovni 12letýho kluka ze zvláštní školy.. zasmál jsem se jenom jednou a to je fakt dost málo na to že to mělo 94minut.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 4 krát jsem se zasmál což je na teenagerovskou komedii u mě nadprůměr (pro představu u Kazišuků jsem se třeba zasmál jen 2krát). Uznávám, že některé scény jsou těžký úlet (ta ženská jak ufikla tomu chlápkovi opakovaně penis nebo ten čerpadlář) , ale účel to splnilo. Podle traileru jsem to čekal daleko horší a počítal jsem s odpadem takže v tomto směru jsem překvapený výsledkem. Jinak deprese po skončení filmu rozhodně nezažívám. Nejlepší komentář uživatel ještěžiju ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Parádní teenage komedie... už dlouho jsem se tak nepobavil ... když přistoupíte na tu základní premisu, co všechno se může stát s amputovanou mužskou "chloubou"... tak tady se vyřádili do sytosti. Vůbec to není hloupé, konečně kvalitní scénář. Prcičky mají zdatného nástupce. :-) PS: Samozřejmě jsem lehce zarmoucen tím, jak tady někteří komentují film s tím, že zřejmě dopředu nevěděli, co je čeká.... Já dostal přesně to, co jsem v danou chvíli čekal. A komentář obsahující tento výrok "poměrně málo vtipu", ten bych zažaloval u soudu ... když jsem překládal titulky, abych to víc přiblížil českým lidičkám, tak jsem se víc a víc utvrzoval v tom, jak je film skvěle vystavěný a ani ta nejšílenější situace není tak daleko od reality. Každá scéna obsahuje několik vtipů.. ať už situačních, či konverzačních ... čili to jsou desítky a desítky vtipných momentů ... ale když někdo tvrdí, že ne, tak ať si naprdne. :-) ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Je to fakt nehorázná srágora, ale několikrát jsem se od srdce zasmál. Má to překvapivě originální premisu a několik skvělejch a nečekanejch nápadů. Akorát scéna se šílenou přítelkyní v nemocnici na mě byla trochu moc přitažená za vlasy a zbytečně tlačící na pilu. Nebýt jí je to 5/5, ale zároveň nelze mít nikomu za zlé, když tomu dá odpad, protože tyhlety komedie jsou založený na tom, že to je průjem vtipů a nápadů. Nedoporučuju pouštět rodičům, dětem nebo tak něco, není to zrovna rodinná komedie. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Jako ja se zasmal a kdo ceka ze tam bude neco jinyho nez dick in the box bude zklaman a ten film podhodnoti. Rozmejslel jsem se mezi 3 a 4* a nakonec jsem tu hvezdu prihodil ale kdo by chtel lepsi teen gore komedii tak doporucuju Tucker & Dale vs. Zlo (2010). 308/2894 ()

Rasokoule 

všechny recenze uživatele

Vlastně strašná blbost. Film překročí jednu hranici blbosti, ale tak nějak se drží v rozumných mezích a druhou už nepřekročí, naštěstí. Zasmál jsem se. ()

Reklama

Reklama