Reklama

Reklama

Mega Time Squad

(festivalový název)
  • Nový Zéland Mega Time Squad (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček John najde prastarý čínský stroj času. S jeho pomocí chce naplánovat velkou loupež, která by mu umožnila začít nový život se sestrou mafiánského bosse. Jediný háček spočívá v tom, že není jisté, jestli cestování v čase přežije. Žánrová studie zkoumá propojení vysokého a nízkého a kombinuje prvky sci-fi, kriminálního thrilleru a bláznivé komedie. (Febiofest)

(více)

Recenze (7)

pepo 

všechny recenze uživatele

Milunka nizkorozpoctova sialenost. Chytlavy namet, neskutocna banda hovad aj prijemna dlzka. Keby sa to dostalo medzi ludi, mohol by z toho vyliezt mensi kult. 7/10 ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

FILMOVÝ SCI-FI MARATON 2023 – země č. 33: NOVÝ ZÉLAND: Ze zde popsaného námětu mi bylo jasné, že nepůjde v rámci žárnu o moc víc, než ujetě vedený zábavný úlet. Ale že půjde ve finále o hrubou gangsterskou blbost plnou neustálého fuckování, často laciného humoru a ani trochu sympatických postav, bych taky zrovna nečekal. Začátek mě svou zápletkou, byť nijak zvlášť originální, zaujal, občas se v rámci vedlejších až epizodních postav objeví i zdařilejší drobná komediální edutka, ale jinak celý tento zbouchaný spektákl prolétal kolem mě bez většího zásahu. Jestli si o týden vybavím alespoň scénu přepadení svérázného japonského kupčíka, bude to úspěch. Nejsmutnější na tom je, že z té osobitosti, které si cením na starších australských a novozélandských filmech, zůstaly v tomto počinu z roku 2018 sotva drobečky. Až tak to působí zaměnitelně. [30%] ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Odlehčená krimikomedie stylizovaného světa buranských flákačských kriminálníků. John při cestování v čase potká svou vlastní verzí z minulosti, začne v čase skákat, nadělá své kope a z nich vytvoří gang nazvaný Mega Time Squad. Najdete zde typické žánrové postavy jako mafiánské bossy a jejich drsné pohůňky, orientální stařešiny střežící nadpřirozená tajemství. Hrdinové spíš než zlí jsou hloupí a neschopní. Styl humoru Mega Time Squad je blízký pozérské šmíře z upírské komedie Jemaine Clementa a Taiky Waititiho Co děláme v temnotách. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Malý nízkorozpočtový snímek nabízející poměrně ujeté "kejkle" s cestováním v čase. Bez zbytečného popisu o čem to je, vám spíše řeknu že se jedná o hodně muziky za málo peněz. Je to energická, svižná a zábavná kravina, která než jako parodie na dané téma, působí spíše jako uvědomělá žánrovka. Postavy jsou sympatické a herci místy příjemně přehrávají a spolu s dobrou hudbou i střihem se opravdu jedná o takový hidden gem. Pokud vám tedy není proti srsti bizarní/absurdní humor, tak tuhle jízdu opravdu doporučuji k příjemnému večeru s pivkem.  Jo a dojde tu i na špetku góru a krve! 9/10 ()

Baldrick 

všechny recenze uživatele

Parádní jednohubka. Za málo peněz hodně muziky. A Anton Tennet by mohl být Ewan McGregor nové generace. Nechápu, proč jako představitel hlavní (multiplikované) postavy zde absentuje. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Taká postpubertálna zlátanina z čínskej mytológie cestovania v čase a pár bláznov z predmestia hrajúcich sa na gangstrov. Je to viac milé ako dobré. Pozerané z nostalgie po Novom Zélande. ()

Reklama

Reklama