Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja šprti dostanú pozvánku na párty od nádhernej dievčiny, poriadne sa opijú a nakoniec ešte aj dostanú ponuku pridať sa k najpopulárnejšiemu bratstvu na miestnej škole. Najprv musia prejsť skúškou, ktorá ich otestuje fyzicky, psychicky a emocionálne, no nie každý z nej vyviazne živý. (Marceloo)

Recenze (32)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Narazit na horor, od kterého předem nic neočekáváte, ani o něm nebylo slyšet a vyklube se z toho celkem fájn podívaná, narozdíl od ostatních komerčních hovadin, vždy potěší. Není to sice žádná řezničina, i když pár chutných scén se tu najde, jedná se spíše o psychický teror. Má to solidní atmosféru, slušný rozjezd, příjemnou stopáž .. já jsem celkem spokojený. Lepší 3* (150. hodnocení) ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Po hereckej stránke mimoriadne zábavný a osobitý film, častokrát vtipnejší ako niektoré komédie. Také malé študenstké explo, ktoré sa zo začiatku tvári veľmi nevinne, no postupom času psychický aj fyzický teror vygraduje do dosť nepríjemných úrovní. Pledge je prekvapivo originálny a aj trochu čudný nezávislý snímok, ktorý sadne hlavne fanúšikom drsnejších a extrémne cynických filmov. Silný priemer... 65 %!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nápad síce ošúchaný, no niečo také ma snáď nikdy neomrzí - partička nešťastníkov kdesi zavretá a bojujúca o život... Len toho napätia a tých nástrah mohlo byť viac. Skrátka chýbali tomu hororové grády a myšlienka, ktorá by rozvinula scenár do niečoho pútavejšieho. Podpriemer. 40/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem měl neodbytný pocit, že původně se mělo jednat o hororovou veselohru, ale na poslední chvíli se filmaři rozhodli jinak. Trojice outsiderů má totiž celkem velký komediální potenciál, ale jakmile se mají na vážno postavit svým protivníkům, působí všelijak, jen ne důvěryhodně. A totéž se dá říct do určité míry i o necharismatických záporácích. Co se týče samotného charakteru inicializace, tak pár filmů jsem už na dané téma viděl a Pledge nepřináší nic nového. Spíš bych řekl, že se autoři drží při zemi. Něco pořádného se tak začne dít až v cca poslední čtvrthodině, ale ani to mě z ponožek nevystřelilo. Nic moc. 30% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

To, co původně vypadalo jako nábor k bratrstvu (což je samo o sobě divné, ale v Americe je možné prostě všechno), se nakonec změnilo v sadistickou hru pár psychopatických kluků. Líbil se mi samotný nápad a taky potěší dostatek brutality, “úkolů”, a dokonce i napětí semtam zafunguje. Závěr se hodně povedl, tak slušný zvrat/rozuzlení jsem dlouho neviděl a mělo to fakt šťávu. Postavy by mohly být o něco zajímavější a ne jen tuctoví nevýrazní nerdi, ale to se asi dá odpustit. Plusem filmu je jeho délka 77 minut, ve které se divák téměř nestihne nudit, a tak film nepůsobí nezajímavě ani na chvíli, a to se často nevidí . Z béčkových filmů je to jeden z těch lepších, musím říct, že mě to fakt příjemně překvapilo a nadchlo a hodnocení 48% tady teda moc nechápu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama