Reklama

Reklama

Mrtví neumírají

  • USA The Dead Don't Die (více)
Trailer 4

Americké městečko Centerville je ospalá díra, v níž stárnoucí šerif Robertson (Bill Murray) netrpělivě odpočítává zbývající dny do důchodu, protože nudit se člověk může i bez koltu za pasem. Jeho mladý kolega Peterson (Adam Driver) naopak stále doufá, že se k nějakému pořádnému vyšetřování jednou dostane. Zasloužil by si to, protože jako první vytuší, že ty dvě ošklivě zavražděné dámy z místního bistra mají na svědomí zombie. Jindy by se mu zkušenější kolega vysmál, ale dnes ne. V městečku se totiž odehrává mnohem víc podivností, například slunce nezapadá, kdy by normálně mělo, do pohřebního ústavu nastoupila divná ženská se skotským přízvukem a samurajským mečem (Tilda Swinton), a rasistickému farmáři Millerovi (Steve Buscemi) začal mizet dobytek. A když na městečko konečně padne noc, z předtuchy se stane jistota. Nejrušnějším místem Centerville se v tu chvíli stává hřbitov, jehož obyvatelé právě procitli a dostali chuť na čerstvé maso. A muži zákona tuší, že dneska je čeká přesčas. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

sice oddechovka ale hrozne utahana ,uz jsem od billa zazil lepsi komedie ..bohuzel vic jak 20let stare

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Příliš nudný, klidný, bezemoční film, katastrofální herecké výkony.. U toho by člověk buď usnul nebo by ho to vynervovalo k nepricetnosti..

na příspěvěk reagoval marlboro

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty mi taky neodpovídáš na otázky a po ostatních to chceš? Krom toho, že si chudáček bez života s určitým handicapem, tak si ještě navíc pokurvený pokrytec?!

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja neviem, či rozumiete slovensky, ale píšem, že film že vraj neobsahuje teoreticky žiadne gore,krv či brutalitu a ak dojde ku nejakému mordu tak sa objaví obláčik čierneho dymu.Pýtam, sa preto pretože sa na film chystám ako zombie fan. Ale komentár Maja píše, že tam nieje žiadne gore..Film som nevidel ani cez camp rip, takto filmy nepozerám..Ale podla recenzií čo čítam je film katastrofa po všetkých stránkach...tak neviem..

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Yoshitsune

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

ževraj film neobsahuje žiadne gore je to pravda??ak dojde ku krvavým scénam je tam čierny dym...WTF?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Astonko

Astonko (hodnocení, recenze)

Tá chyba v slovenskom preklade názvu je naschvál?? Nemalo by to byť “Mŕtvi neumierajú”? 🤨

na příspěvěk reagoval ambron, Matqqo

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Sice to nevypadá nějak extra úžasně z hlediska příběhového, ale mých oblíbených herců se tam sešlo celkem dost.. 

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Já jsem se u Zombielandu nenudil ani chvíli. Asi jsem to teda nepochopil. Nebo možná jenom nemám smysl pro humor, jsem nudný a megapřiposraný. Kdo ví? V každém případě, z traileru řve ten Zombieland víc než co jiného.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

PollyJean

Vypadá to hlavně jako Zombieland.

Asi v tom prostě budou ty prachy, jak už tu někdo naznačoval. Ještě štěstí, že jsem nikdy nebyl Jarmuschův fanda, takže mi je tenhle (pro někoho asi) výprodej úplně jedno.

A když to bude tak zábavné jako ten Zombieland, tak nakonec proč ne.

No a zombie?

Mezi časy, kdy byly oživlé mrtvoly underground a kdy už byly mainstream, je zhruba posledních patnáct dvacet let.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Uživatel Mr.Apache smazal svůj příspěvek.

PollyJean

PollyJean (hodnocení, recenze)

Kdo jiný může hrát zombíka než Iggy Pop. Taky mi není jasný, proč si JJ vybral zrovna zombies, ale vypadá to na pěknou ujetinu, žádná meditace o věčném životě jako s upírama...

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Mr.Apache

Indio

Indio (hodnocení, recenze)

Jarmusch mě ještě nezklamal. Jsem si jistej že to bude supr.

A taky se mi nelíbí když někdo hodnotí před zhlídnutím.

WhiteDuke

WhiteDuke (hodnocení, recenze)

antonionifan

No, asi nějak nejsi obeznámen s jeho stylem humoru viz Down by Law nebo Night on Earth. On točí pomalé, poetické proti proudu ploucí festivalové filmy, ale žádná snaha o nějakou pseudointelektuální pózu nebyla snad nikdy (jen v případě The Limits of Control). Navíc s tím trailerem nemá společnýho nic (moc režisérů, co si stříhá vlastní trailery fakt není), tohle je čiště záležitost marketingového oddělení Focus Features, který to očividně ženou čistě jako žánrový film s obřím obsazením herců-hudebníků co nečekáte.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

antonionifan

antonionifan (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , WernerDMZ

Tak možná to bude mít nějaký přesah jako jeho upírská love-story, ale podle traileru bych v nějaké přesahy moc nevěřil. Já prostě nechápu proč člověk, který se už jako mladý zařadil mezi velikány a nikdy neuhnul od artu má najednou v 66 potřebu natočit tohle. Kór v době kdy si na Netflixu může natočit svojí "Romu" a posbírat si nějaké ceny.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, packa, WhiteDuke, Yoshitsune

WernerDMZ

WernerDMZ (hodnocení, recenze)

antonionifan

Film bude mít premiéru 14. června 2019 (nejspíš), jak můžeš 6. dubna 2019 říct, že je to s**? Jen proto, že je to o zombies? Taky to není téma, které bych vyhledával, ale to nejsou ani upíři – a Jarmuschův film o upírech mě bavil. Jasně, chápu, ten vlastně nebyl o upírech, zatímco u zombie je to něco trochu jiného, ale stejně, odsuzovat něco ještě před zhlédnutím se mi nelíbí.

na příspěvěk reagoval antonionifan

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Uživatel buzzwoody smazal svůj příspěvek.

Uživatel Hookins86 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

72. Cannes Film Festival a jeho vítězové

72. Cannes Film Festival a jeho vítězové

25.05.2019

Letošní ročník filmového festivalu v Cannes je oficiálně u konce a tak je na čase podívat se nejen na jeho vítěze, ale i poražené a vůbec všechny důležité snímky, které se festivalu zúčastnily.… (více)

Jim Jarmusch zahájí Cannes

Jim Jarmusch zahájí Cannes

12.04.2019

Nová zombie komedie Jima Jarmusche The Dead Don’t Die 14. května slavnostně zahájí letošní filmový festival v Cannes. Snímek si zde tak odbude svoji světovou premiéru podobně jako Jarmuschovy… (více)

Reklama

Reklama