Reklama

Reklama

Pornographer

(seriál)
  • Japonsko ポルノグラファー
Japonsko, 2018, 2 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Chudý vysokoškolský student Kuzumi Haruhiko srazil při jízdě na kole spisovatele lechtivých románů Rio Kijima, který jej místo výplaty bolestného donutí pracovat pro něj jako zapisovatel. (Felisr)

Recenze (4)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

krátká romance založená na lži... herci špičkoví, jen příběh trošku slabší. uvidím, jaký bude prequel. btw: Skeksis, who hurt you? 😂 ještě debilnější komentář jsem nečetla, be fr girl. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Takúto úchylnú lobotomickú kravinu môžu vytvoriť iba Japonci. Režisér a scenárista v jednej osobe musí byť uslintaný nadržaný úchylný retard po lobotómii, po znásilnení celou japonskou armádou, po výplachu mozgu žieravinou, po prežití Hirošimy, po útoku Kamikadze, po zjedení pokazeného suši, po vychlastaní desiatich litrov saké, po pozretí si komplet japonského debilného akože porna, čo mu asi trvalo niekoľko rokov, alebo desaťročí. A to všetko s veľkým vejárom v zadku. Ak nie je, bola by som prekvapená. V naivnom divadle pre mentálne postihnutých sa dočkáte lepšieho herectva, aj keď tam iba stojí nejaký typ s Downovým syndrómom držiac nad sebou dáždnik, a celý čas iba hovorí, že "Prší!". ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Po kraťasu jsem se vrátil v čase a podíval se i na seriál. Už jen jméno režiséra je pro mě částečná záruka, že seriál nebude podprůměrný. A potvrdilo se to. Z hlediska škatulkování to není dle mě BL seriál, je to seriál sám za sebe, originál, není to jen výlev sexuálních scén, ba právě naopak! Toto dílko dýchá na paty těm nejlepším japonským projektům, co jsem vůbec viděl (Sei No Gekiyaku, The Cornered Mouse Dreams of Cheese, Fujoshi Ukkari Gei ni Kokuru, HIS-film, Life Senjou no Bokura, Bara no Soretsu). Postavy měly hloubku na rozdíl od mnohých plochých postav BL projektů, zahrány byly výborně herci, kteří jsou ve skutečnosti o deset let starší, než jejich role. Příběh budí emoce a konec není zcela pohádkový, proto jej také řada recenzentů na jiných serverech "trestá". Také erotično (nejen gay) je tam silné, hudba jemně dokresluje některé scény. Odpaďák Skeksis z toho ani nespí, chudáček. Doporučuji jen těm divákům, kteří mají v oblibě východní Asii ... 91099 ()

moikan 

všechny recenze uživatele

Strašne vadil žltý filter a otravujúca nostalgická hudba. A scénky s časovým zdržaním, keď postava hneď neodpovedá. Zato veľmi dobre pôsobili fantazijné vsuvky. Inak by to bol tuctový film. Píšem film, lebo má to síce 6 epizód, ale minutáž je tak na jeden film. Slabé 3*. ()

Reklama

Reklama