Reklama

Reklama

Blood Machines

(festivalový název)
  • USA Blood Machines
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2016 natočili dva francouzští režiséři vystupující pod alias Seth Ickerman epický čtyřminutový videoklip ke skladbě Turbo Killer od synthwavového mága Carpenter Brut. Úspěch krátké šílenosti protknuté tím správným osmdesátkovým duchem a kampaně na Kickstarteru dal o tři roky později vzniknout padesátiminutovému sequelu s názvem Blood Machines. V hudebním filmovém bizáru se dva kosmičtí desperáti střetnou se zákeřným strojem, který má vlastní duši. Ta na sebe bere podobu krásné ženy a uniká v touze po svobodě. Konsternovaní lovci ale touží pochopit podstatu záhadné entity, a tak se pouští do jejího pronásledování vesmírem. (Future Gate)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kozmicka opera s nadhernym vizualom rokov 80-tych a lubivou pracou s kamerou. Takisto sa mi pacili songy od Carpenter Brut. Mal som od nich jeden electro-synth na disku a netusil, ze spravili tak paradny soundtrack i k tejto kratuckej 3oj-dielnej serii. Odporucam ich paradny videoclip k Turbo Killer. Francuzska Joëlle Berckmans ako Mima - "duch stroja", britka Elisa Lasowski ako "shamanka" Correy a dalsia francuzska Noémie Stevens ako Tracy potesili oko. ;) Okrem Correy prakticky dialogy viedli iba muzske posadky. :) Kym zensku cast "dialogov" zastresuju detaily na ich paradne sexy postavy. Moze byt. ;) V zavere potom podla imdb neboli nahate kocky "klonovane softom", ale skutocne herecky a modelky. Nadhera - zeny su centrom vesmiru. :) Odporucam si vyhladat na youtube video s akym odhodlanim, zapalom a nizkym rozpoctom do toho kvantum ludi slo. ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Kirk Douglas a Farrah Fawcettová byli toho dne poněkud neklidní. Blood Machines je přesaturovaná, narcistní, opulentní, osmdesátková retro exhibice, kde dostává styl asi tolik prostoru, kolik dostávají sami tvůrci v úvodních a závěrečných titulcích; to jest hodně. V těch pár upřených pohledech Elisy Lasowskiové se ale člověk ztratí, a i díky tomu zde ta forma nad tím obsahem přece jenom nevyhrává až tak jednoznačně. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto DECHBEROUCÍ takřka k dokonalosti vyvedený retro vizuál, který by si zasloužil pořádný seriál nebo alespoň celovečerní film. Blood Machines je někde na půli cesty mezi hudebním klipem a filmem, ale vyprávěn není úplně šťastně a mimo vizuál, na který jsem čuměl s votevřenou hubou, a luxusní synthwave tracky jsem se v pomalejších dialogových momentech trochu nudil a amatérsky působícím hercům to moc nevěřil. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy len a len za technické spracovanie a odvahu. Inak je to o ničom. Tešil som sa, že dostanem niečo podobné ako Kung Fury, ale bol to veľký omyl. Nepochopil som myšlienku, ak to vôbec nejakú myšlienku malo a nešlo len o cielené samoúčelné zobrazovanie ženských tiel. Neodporúčam. Pritom trailery na to fakt že lákali. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, tak sorry, ale tuhle přehajpovanou slátaninu fakt nežeru.. On je totiž velký rozdíl mezi retro vizí a upachtěnou, pozérskou snahou o jakože cool efekt.. Barvičky, omalovánky, tupé a bezradné vršení povětšinou jalových obrazů a ve výsledku nic.. Žádné vzrůšo, žádné napětí, fascinace, inspirace.. Věci jako Kung Fury mají aspoň nadhled.. Tohle se tváří tak artově a vážně, že tomu má člověk chuť vlepit facku.... Pokud jde o hudbu Carpenter Brut, tak to rozhodně taky není žádná sláva.. Normální synthwaveovské bahno, kterého je všude plno.. Kam se to hrabe na strohou syrovost not Johna Carpentera kterému to ukradlo zvučné jméno.. Kam se to hrabe na soundtracky k filmům Panose cosmatose (který mimochodem narozdíl od tady těch dvou patlalů, má vizi a ví jak jí uchopit..).. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu k filmu složil synťákový umělec Carpenter Brut. (Mahriz)

Reklama

Reklama