Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neautorizovaná krátkometrážní filmová adaptace legendární herní série studia Naughty Dog, v níž hollywoodská esa ztvární ústřední duo dobrodruhů – Nathan Fillion jako Nathan Drake a Stephen Lang jako Victor "Sully" Sullivan. (DaUr)

Recenze (41)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Boží fanservice, na kterým by se dalo zkritizovat snad všechno, ale pořád je to o míle sympatičtější jak ta chystaná věc s mladým Drakem. Nechal bych si líbit líp zpracovanej celovečerák. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Menší rozpočet vynahrazuje obrovské fandovství zúčastněných. Solidní akční scény, parádní hlášky a hlavně účast Filliona dělá z tohohle kraťasu povinost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety bych bral celovečerák. Dnes už na to Nathan Drake (Fillion) tolik nemá (fyzicky, charismatem stále ano), ale pro potřeby fan filmu naprosto dostačující. Jen ten Stephen Lang, jak ho znám z jiných rolí, mi sem tolik nesedl. A do kontextu přidávám, že jsem dohrál všechny díly, takže k Uncharted mám velmi silný vztah a ta očekávání se režisérovi povedla naplnit. Ačkoliv zde bylo na té malé ploše až moc humoru. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Mám nápad... co se vysrat na prequel s Tomem Hollandem v hlavní roli a dát tvůrcům tohohle fajn kraťasu prachy na celovečerák?! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kurňa, vtipné to bylo, akční taky, slušně natočené, tohle je fakt fan made film? Navíc tam hraje můj oblíbenec Firefly Castle. Takhle bych chtěl vidět fakt celý film (tu současnou teenagerskou verzi jsem ještě nezkoukl). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Podobná chuťovka ako Punisher Dirty Laundry. Síce tu ten slabší rozpočet cítiť, ale v takejto zostave to funguje veľmi. Či už Drake alebo Sully. Ohľadom nového filmu s Hollandom som skeptický. Ale po pozretí tohto diela som celkom zvedavý, ako by to vyzeralo s rozpočtom a v tejto zostave. Nevadí. Ako fan film viac ako uspokojivé. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas! Svižný, vtipný a za těch pár kaček i kvalitně zrežirovaný, Nathan Fillion zpátky ve formě, ač jsem tomu zprvu nechtěl uvěřit a Stephen Lang jako Sully je sice odlišný, ale pořád parádní. Cast Eleny se moc nepovedl, ale tam je to docela těžké. Emily Rose je prostě Emily Rose. Link na film zde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je podivuhodné, že sa niečo pohne iba niečim pričinením. Ako dlho čakajú videoherní fanúšikovia ( aj aj tí filmoví pachtiaci po ďalšej dobrodružnej honbe za pokladom ) na filmový prepis? A tak sa herec, ktorý bol do úlohy lákaný samotnými priaznivcami videohry rozhodol, že to skúsi na malej ploche. Musím uznať, že to má svoje, ale je to predsa len 15 minút niečoho, čo zrejme nikdy nedosiahne celovečerných výšin. Chcel by som sa mýliť. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Prosím prosím, ať s ním natočej celovečerák!!! Je to boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

skvelej fanservis...chciju z hlasek,ten prechod jakoby ze hry byl skvelej, jinak je to proste takova paradicka pro fandy uncharted...fillion je docela dost podobnej nathanovi, lang je taky skvelej jako sully, akorat ta elena se silne nepovedla..no hodne zajimavy, kdyby to vzal ten co udelal tomb raider (ten posledni) tak by to mozna byl fajn dobrodruznej shit! ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že tohle vzniklo teď, když je Nathan ještě "použitelnej", i když krapet za zenitem. Žeru to fanouškovství a pomrkávání ke hře. Atmosféra i hlášky mi sedly a klidně bych se koukla i na delší snímek... vůbec by mi nevadilo vyprávění o Natovi v letech a s rodinou, jak ho čeká nějaká poslední výprava. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Paradni kratas, u ktereho by byl hrich, kdyby nenasledoval celovecerak. Je to neskutecne nahlaskovane, akce je fajn a vtipne videoherni a i ten kousek pribehu ve me vyvolava romanticke predstavy a dalkach, pokladech a dobrodruzstvich. ()

Reklama

Reklama