Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neautorizovaná krátkometrážní filmová adaptace legendární herní série studia Naughty Dog, v níž hollywoodská esa ztvární ústřední duo dobrodruhů – Nathan Fillion jako Nathan Drake a Stephen Lang jako Victor "Sully" Sullivan. (DaUr)

Recenze (41)

Drom 

všechny recenze uživatele

Haha, tak to je super, že natočili novej díl Firefly. Asi kvůli malému rozpočtu sice musel starou dobrou vesmírnou loď nahradit starej dobrej červenej Jeep (za bezplatné zapůjčení by tvůrci rádi dodatečně poděkovali Nicku Slaughterovi) a pastor si, chudák, musel ustřihnout copánek. Ale jinak starej dobrej seriál Firefly :) Možná nějaká drobnost by se našla, jako že si z nějakého podivného důvodu každá z postav myslí, že jsou představitelé z nějaký hry, ale pro mě zatím 4+. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas! Svižný, vtipný a za těch pár kaček i kvalitně zrežirovaný, Nathan Fillion zpátky ve formě, ač jsem tomu zprvu nechtěl uvěřit a Stephen Lang jako Sully je sice odlišný, ale pořád parádní. Cast Eleny se moc nepovedl, ale tam je to docela těžké. Emily Rose je prostě Emily Rose. Link na film zde. ()

Reklama

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Každému bolo už dávno jasné, že Fillion je pre Drakea ako stvorený, ale o jeho obsadení do pripravovaného filmu z nejakého dôvodu Sony akoby ani neuvažovalo. Preto veľmi potešil tento kraťas v ktorom prekvapilo aj kopec iných známych hercov. Fillion stelesnil Drakea úplne s prehľadom, aj keď ešte troška schudnúť by mu určite neuškodilo :) A akčná scénka plynule prechádzajúca "z cutscény do gameplayu" odohrávajúca sa v TPS pohľade tiež super, len keby tak bola ešte o niečo dlhšia. Ak už ani toto nepresvedčí Sony o jeho obsadení do filmu, tak už naozaj neviem... ale taký Uncharted seriál s ním by tiež nebol odveci. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Fillion opět hraje sám sebe, a právě proto ten krátkometrážní film funguje a líbila by se mi nepochybně i plná verze, kdyby z toho někdy nějaká vznikla. Edit 2024: Tři roky po fanfilmu vznikl nákladný blockbuster z dílny Sony, který bohužel obsadil mladého kukuče Hollanda - film je v pořádku, ale nemá takovou humornou šťávu jako tento krátný snímek. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Tak tohle přišlo jak čistá rána z nebe. O Fillionovi hrající videoherní legendu a jednu z nejsympatičtějších a nejlepších videoherních postav všech dob jsem snil opravdu dlouho. Nedočkal jsem se sice plnohodnotného celovečeráku, ale co není může být. Chválit casting Filliona nemá smysl, jelikož ten chlap je proste Nathan Drake, ale i Sully v režii Stephena Langa nevypadá vůbec zle. Pro Elenu byla zvolena neznámá herečka, která se jí opravdu moc nepodobá, kromě toho že je blondýnka pravděpodobně z finančních důvodů. Co se musí opravdu vychválit je výborný Uncharted feeling s výbornými hláškami. Vše je to ještě umě natočené a nepostrádá to štávu, opravdu jsem se nemohl ubránit potměšilému úsměvu po celých patnáct minut. 80% ()

Reklama

Reklama