Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož si před filmem nečtu obsah, tak sjem asi do půlky čekal, kdy se hlavní mužská postava začne chovat jako psycho a půjde J.Lo po krku a možná í díky tomu jsem se udržoval v naprosto zbytečným napětí, které znajíc obsah filmu by se zřejmě nedostavilo, ale neva alespoň jsem si film užil. Pokud jde o herecký výkony tak ja se prostě musím J.Lo smát, jako určitě je to fešanda a umí tančit, ale ty její kukuč co v tom filmu dělala, tu kukuč ale smutnej medvídek pů, tu kukuč ala vysmátá včelka mája a vůbec nejlepší byl kukuč "jsem důležitější než Václav Klaus a Miloš Zeman dohramady, tak to nebylo hraní, ale , no prostě to je naše milá prdelatá J.Lo. Bohužel jak jsem zjistil, že film jeda hlavně na romantickou vlnu mé zaujetí a nadšení z filmu velmi rychle vyprchávalo. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Recenze tento film moc nepochvalili, ale me uspokojil - pribeh sice speje k ocekavanemu konci ale ustrednimu paru to vazne sekne a divak jim to moc preje. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Angel Eyes - Tamara Walker ,2. Turning Away - Mary Black ,3. Good Morning Beautiful - Steve Holy ,4. Here In My Heart - Nicol Smith ,5. You Are - Leann Rimes ,6. Fly Away - Rare Blend ,7. Only Time Will Tell - Etta James ,8. It's 2 A.M. - Shemekia Copeland ,9. You Inspire Me - Nick Lowe ,10. Love Ain't Nothin' (But A Monkey On Your Back) - Johnny Nash ,11. Nature Boy - Jon Hassell with Ronu Majumdar ,12. Main Title Music (from Angel Eyes Score) - Marco Beltrami , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Nehnevajte sa, páni tvorcovia, ale pokúsiť sa nás šokovať tým, čo je jasné už z ÚPLNE PRVEJ scény (Caviezel zažil a prežil dopravnú nehodu, pri ktorej mu zomreli manželka a syn a o rok neskôr sa citovo naviazal na policajtku, ktorá vtedy zachránila život aspoň jemu), je bez komentára. Napriek tomu POLICAJTKA nie je až taká zlá, ako som čakal, za čo prekvapivo môže Jennifer Lopezová (a to túto "hérečku" skuočne nemusím vidieť) a matne sa po scéne v pedofilnom plášti motajúci Caviezel, ktorý je asi taký herec, ako ja (teda žiadny). Následne tieto biedne načrtnuté postavy prenášajú vety typu „Bol som navštíviť rodinu na cintoríne“, ktoré by ťažko prechádzali aj podstatne kvalitnejším hercom. Napriek tomu je snímka príjemne mystická a vizuálne vyčačkaná. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se snímek tváří jako nějaké filosficá romance a je to vážně zajímalé, ale ke konci už je z toho jen takový obyčejný, pěkný příběh, které režisér Mandoki moc pěkně umí...Škoda, kdyby snímek byl tak dorbý, jako prvních 30 minut, bylo by to super a rozhodně o hvězdičku nebo dvě více! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez tady fakt hraje a jde jí to a spolu s Caviezlem vytvořila dobrej pár a když se k tomu ještě přidá dobrej netuctovej příběh, tak z toho vzniká zřejmě nejlepší vážnej film Lopezový. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

ONA, drsná policistka jemných rysů, snažící se minulost vysvětlit, ON, podivín bloumající po městě v kabátu exhibicionisty, se snahou minulost vytěsnit. Dokážou to společně? Hádejte, můžete dvakrát a mechtle scénu u jezera berte jako malou nápovědu.. Střízlivě pojaté romantické drama o dlouhé cestě k smíření, které nemám potřebu podhodnocovat, neboť jsem už viděl kvantum horších cajdáků na téma lovestory na pozadí rodinných traumat. Navíc, jeden z mála filmů, kde se dá o madam Lopez říct, že hraje (aby ne, za ty prachy), ovšem co náš Jimmy z Nazaretu? Mám obavy, že s dvěma pohledy (nevinný daněček a kolouch lapený v pytláckém oku) si celou kariéru nevystačí.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Když jsem film viděla poprvé někdy ve svých třinácti, moc se mi líbil. Ale s odstupem času vidím, že je to taková sentimentální hra o ničem. Snad z toho sentimentu zůstávám u 3*. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Hrubě nepovedené policejní drama, které z absolutního šrotu vytahuje pouze fyzická krása Jennifer Lopez. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Policajt to v Americe nemá snadné, pokud jde o ženu, je třeba to ještě znásobit. Luis Mandoki byl vždycky plačka, a tak nějak ho napadlo, že o další variaci na téma, jak se ona a on našli, diváci určitě stojí. Jennifer Lopez je drsná policajtka se šrámy na duši. James Caviezel je samotář bloudící v dlouhém kabátu po nočním Chicagu. A koná dobré skutky. Buch a bác a je tu romance, která se navíc tváří, že jde o něco neobyčejného a neotřelého. Opak je pravdou. Tvůrci předhodí pár návnad, ale vesměs s nimi nepracují a nikam tuhle červenou knihovnu neposouvají. Prostě jen k závěrečným titulkům. Ještěže to rodačce z Bronxu aspoň sekne. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný thriller se sympatickou J.Lo. Děj je celkem zajímavý, ale nedokáže dostatečně zaujmout. 45% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film je sice občas zbytečně zdlouhavý a témeř bez akce, kdy se nudíte a píšete raději recenze na csfd. Myslím, že nikdo až na dvorní fanoušky J Lo od tohoto filmu moc neočekával a tak dávám za dvě, ale dal bych více nebýt toho prodlužování. Takže celkem fajn. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že film posúva dopredu len James Caviezel. Lebo som toľkokrát čumel, či tento film tvorcovia myslia vážne, pretože dialógy úplne neprehliadnuteľne šuštia papierom. Papierom nepríliš schopného scenáristu, patrilo by sa dodať. Najväčšou chybou ale rovnako je skutočnosť, že hoci nás tvorcovia nechávajú nakuknúť nielen do minulosti Catcha, ale tiež do rodinných problémov Sharon, tak mi to rovnako pripadá, že sa za celý film nič nestane, film skrátka celých 97 minút akurát prešľapuje na mieste. ()

Reklama

Reklama