Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie zachycuje milostný trojúhelník teenagerů Veroniky, Sierry a Jameyho. Oblíbená roztleskávačka Veronica (Kristine Froseth) dá z legrace fotbalistovi Jameymu (Noah Centineo) místo svého čísla kontakt na oplácanou umělkyni Sierru (Shannon Purser) bez jejího vědomí. K překvapení všech tento vtípek nekončí fiaskem, ale naopak přináší mnoho pozitivního. Sierra si je od začátku vědoma, že Jamey si ji s někým spletl, ale jeho pozornost jí velmi imponuje, a tak se snaží vyhýbat odhalení pravdy. Problém ovšem nastává, když už páru nestačí komunikace po telefonu, ale chtějí se potkat osobně. Sieře nezbývá než vyhledat pomoc své nenáviděné spolužačky Veroniky, která si pak také začíná všímat Jameyho kvalit... (Candice)

(více)

Recenze (53)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série amerických komedií, jejichž námětem je holka, které je náct a ráda by se zamilovala. Vlastně to ale bylo opět fajn. Podobné náměty amíkům docela jdou a málokdy se v nich ztratím. Ta dospívající dětská duše se v těch filmech vždycky nějak najde a jelikož je v této komedii sem tam i fajn vtip a dobrý hudební podklad, vlastně nemám důvod hodnotit hůř, než třemi hvězdami. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok taký nijaký. Potom sa dejová linka prehupla do očakávanej šablóny - utláčaná chudinka na strednej škole šťastie v láske hľadá... Záver sa mi zdal však pekný a so zmysluplným odkazom. Aj keď bol samozrejme sladký tak, že sa mi huba zalepila. Slabší priemer. 55/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ďalší Netflix film roku 2018. "Sierra Burgess Is A Loser" si myslím, že podobne ako ďalšie filmy tohto typu, ktoré nám tento rok Netflix naservíroval funguje celkom dobre. Shannon Purser je v hlavnej role veľmi sympatická. Samozrejme, že si film príde do momentiek, kde musí urobiť niečo hrozné, aby sa za to potom musela ospravedlniť a veci mohli byť komplikovanejšie. Ale nebyť tohto klišé, tak by bola podľa skutočne dobrou hlavnou hrdinkou. Osobne mojou najobľúbenejšou postavou filmu sa ale stala Veronica v podaní Kristine Froseth. V prvom rade sa mi páči, že ju vybudujú ako klasický stereotyp roztlieskavačky na strednej škole, no keď spoznáme jej život viac do hĺbky, tak si uvedomíme, že všetky tieto stereotypy v skutočnosti nie sú ani v najmenšom reálne. Všetko je to len obyčajná ilúzia. Ľudia nie sú stereotypy, ktoré nám prezentujú vo filmoch alebo literatúre. Majú svoje vlastné pocity, vlastné myšlienky a vlastné dôvody pre to, aby konali tak ako konajú. A Veronika je v tomto smere veľmi zaujímavá. Páči sa mi, aké priateľstvo si so Sierrou postupne vybudujú a ako jedna druhú budú môcť spoznať a ako sa nebude hanbiť za to, že je jej kamarátkou. Film ako už aj poster a anotácia naznačujú, že je to film o tom, aby sme nesúdili knihu podľa obalu. A môžeme niekoho milovať bez toho, aby bola najkrajšia ako ruža. A tá idea je podľa mňa vo filme spracovaná veľmi dobre. A funguje. Celkovo poviem, že som si užil hudbu, užil som si postavy, príbeh ma miestami možno trošku nudil nakoľko je to veľmi dobré známe, ale na víkendové poobedie takýto ľahký film absolútne stačí.Žiadny highlight, ale uspokojivé. Hodnotenie: B+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Sierra + Jamey = VL .. no jasné, snívajte ďalej. Pekná rozprávočka, tak ale nádej dávajúca. Aj napriek pár klišé a predvídateľnosti to bolo trochu iné ako býva zvykom. Aj vizuál a hudba sa mi páčili. A kostymérke, ktorá vybrala záverečné Sierrine šaty, zrážku zo mzdy. A poriadnu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si idete pozrieť film a nejdete na horor, tak dúfate, že tam budú aspoň herci, na ktorých sa dá pozrieť. A na Kristine Forseth sa chlapi a chlapci môžete pozerať celé dni fakt jak na svätý obrázok. Na druhej strane, Shannon Purser nespĺňa minimálnu požiadavku akceptovateľnej ľudskej podoby. S okuliarmi vyzerá ako dôchodkyňa, a to má len 21 rokov. Bez okuliarov by sa zas hodila skôr do filmu Voda pre slony, kde by hrala toho slona. Film má byť práve obranou takýchto nepodarkov, vraj za to nemôžu. A vo vnútri to môžu byť dobrí a inteligentní ľudia. To je pravda, s tým súhlasím a tento snímok to aj miestami pekne ukazuje. Avšak nezabúdajme, že vo vzťahu ide aj o príťažlivosť. Posudzovať dušu podľa výzoru nemôžeme, ale sexuálne funkcie neoklamete, hoci tu sa to protagonistovi zázrakom podarilo. A ako Ricky Gervais hovorí, nehovor mi, že ty za to nemôžeš, že máš nadváhu 150 kg. Pretože základný biologický princíp príjmu a výdaja energie neoklameš. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Má to elegantní scénář, rozesmálo mě hodně hlášek. A sladké momenty motýlkové romance, na které se můžete dívat s vaším psem nebo ještě lépe s přáteli. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zajímal mě Cyrano na americké střední, ale dočkala jsem se jen obvyklé historky o ošklivce s dobrým srdcem (aspoň, že vybraná herečka byla opravdu nepříliš atraktivní a ne nějaká modelka, kterou jen divně oblíkli) a rovněž hezounka s dobrým srdcem, kteří k sobě nakonec našli cestu. Lépe byl rozvedený vztah mezi ošklivkou (=Cyrano) a kráskou (=Kristián), která se nakonec ukázala, že není zdaleka tak blbá, jak se původně zdálo. Ale celkově: žádný zázrak, spíš rutinní průměr. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá komedie ze střední, kterou asi zastíní fakt, že vyšla tak brzy po To All the Boys I've Loved Before. Shannon Purser je jako hlavní postava fajn, víc se o ní říct nedá, o něco zajímavější je možná roztleskávačka Veronica. Scenáristicky to není klasická středoškolská věc, což je dobré, ale žádný zázrak se nekonal. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie pro teenagery, stejně jako v To All the Boys I've Loved Before se nedá říct, že by šlo o něco originálního, ale hezky se na to kouká. Herci jsou sympatičtí a možná se mi i Sierra líbila o chlup víc než To All the Boys I've Loved Before. Moc nechápu, proč je Sierra hodnocena o tolik hůř, mně přijde, že jsou na tom dost podobně. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Další věc, na kterou člověk i klidně po 2 dnech zapomene, že ji vůbec viděl. Nic zajímavé na hercích, scénáři , způsobu provedení a tak dále. Nebýt pár vtipů, odpad se jistě zatukal na dveře a já bych ho mile rád pustil. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Kind of cliche. Proč nevybrat do hlavní role holku, co není na první pohled skinny bitch, která hraje, jak je over it, a přitom není, bude předstírat, že je právě ta typische skinny bitch, zamiluje se, a ono to rupne. Jo, to je klišé. A nezachrání to ani popová hudba, ani retro nádech (na který Netflix sází) a ani Peter Kavinsky (oh wait, vlastně Jamey). Je to hezký, ale není to nic, co bychom tu už neměli, žejo. Film, který bude mít sledovanost jen protože Netflix a už se na něj znovu nekouknete, což se třeba u To All Boys I've Loved Before říct nedá. Nah. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Áno, áno, áno! Už dlho ma niečo z teenage žánru takto nezaujalo. Nemôžem si pomôcť, ale tá manipulácia a spleť lží, ktoré tvorili ústredný tok deju, to ma snáď nikdy neomrzí. Hoci tam nechýbal kus predvídateľnosti a závanu klišé, ale musím uznať, že tá štruktúra príbehu, samotné postavy a dialógy boli naozaj pútavé. Takto to dopadne, keď sa šedá myška zrazu dostane na vlnu popularity a zakúsi aké je to byť obdivovanou (hoci nedopatrením a falošne). A zrazu aj cnostný charakter dostáva zabrať! Každopádne, pekne tu bolo vystihnuté ako veľa znamená pre ľudí vzhľad. Aké by mala Sierra za normálnych okolností šancu o niekoho ako je Jamey? Minimálne... O slnečnice by len tak ľahko niekto nezakopol. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Příjemně a celkem vtipně natočené, akorát jsem měla problém s morálkou. Stalking je prostě stalking, i když je takový roztomilý a z pravé lásky. Stejně tak naboutání do účtu na sociálních sítích. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že Netflix trochu povýšil tie prvoplánové, stredoškolské, teen výplachy. Toto malo príbeh, trochu to išlo aj do hĺbky a hlavne to prinieslo nejaké posolstvo a vývoj aspoň hlavnej postavy. Zaujímavé je aj to, ako sa Netflix snaží svojou produkciou zasiahnúť čo najväčší počet divákov. Neni to úplny top, ale človek si aspoň nešklbe kotlety. 2 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud to porovnám s komediemi na Netflixu co jsem kdysi viděl (Stánek s polibky 1 a 2 a Všem klukům, které jsem milovala 1 a 2) tak mě to přijde zhruba na úrovni Stánku s polibky 2 a Všem klukům, které jsem milovala 2. Problém je v tom, že jsou zde jen dvě postavy Sierra a Veronica zbytek je úplně do počtu nebo zbytečný (navíc ta jedna roztleskávačka co tam hraje mě přijde , že hrála snad v každé z zmiňovaných komedií) humorově to taky za nic nestojí a máme zde jen zhruba jednu ani ne dvouminutovou scénu líbání na parkovišti jinak nic. Navíc zápletka nedává ve skutečném životě smysl nejpěknější holka ve škole by měla kluků tři prdele a ne naopak problém nabalit jednoho. Dám 60, ale je to takových mezi 40 a 50. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Konina, kde podobné téma bylo zpracováno už snad stokrát, přičemž v tomto případě byla do hlavní role obsazena šereda, takže je tento film i nepříjemný na pohled. Tři dobré věci však Sierra Burgess je marná má. Jedním je krásná Kristine Froseth ve vedlejší roli, druhým vtipný výkon RJ Cylera a třetím je Noah Centineo, jehož herectví je zajímavé a příjemné na pohled a myslím si, že v budoucnosti má velkou šance stát se hvězdou filmových pláten. Možná ještě jedna věc byla fajn, a to obsazení mé dříve oblíbené herečky Leay Thompson, která však bohužel moc prostoru neměla. ()

Reklama

Reklama