Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theresa Osborneová najde jednoho dne na pláži láhev se vzkazem od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí, a tak se s ním svěří v redakci novin Chicago Tribune, kde pracuje. Po jeho zveřejnění se dočká nečekaného čtenářského ohlasu. Theresa se pustí do pátrání a zjistí, že autorem by mohl být Garret Blake, který se živí opravami a stavbou jachet v jedné rybářské vesnici. Vypraví se tam a seznámí se nejen s ním, ale také s jeho otcem Dodgem. Na společné večeři chce Garretovi prozradit, proč přijela, ale místo toho mu vypráví o rozchodu s manželem. Garret zase vzpomíná na svou Catherine, která zemřela před dvěma roky. Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy. Sama se s ním nepohodne, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Později se však usmíří, a Garret dokonce přijede za Theresou do Chicaga. Seznámí se s Theresiným synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Má cenu nadávat na romantický film, že je romantický? Nemá. Má cenu nadávat Kevinovi Costnerovi, proč nenatočí něco zajímavého? Asi taky ne... Nicméně pořád to zdaleka není nejhorší film, co jsem kdy viděla, kdyby člověk večer neměl jo co dělat, tak si ty dvě hodiny strávené s tímhle filmem vyčítat nebude, a Paul Newman je pořád pekelně přitažlivej chlap. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Nebýt atypického(doslova šokujícího závěru) nešlo by o nic víc, než jen o další průměrný šálek romantiky, vrchovatě oslazený Kevinovým psím pohledem. Jenže pád nesmrtelného milovníka-to je džin, kterého Mandoki vypustil z láhve velice šikovně a na takový vzkaz se musí i patřičně odpovědět. Proto za čtyři. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film, který mne opravdu dostal. Toho konce škoda, ale holt takhle to někdo chtěl. Trio Costner, Newman a hlavně nádherná Robin Wright Penn (kterou zbožňuji už od Gumpa) mi dokonale sedlo i zápletka se vzkazem v láhvi. Ať si tu říká kdo chce co chce, mně se to líbilo a to i kvůli pobřežnímu prostředí Outer Banks v Severní Karolíně.... * * * * * ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, kvalitné hercké obsadenie Kostner-Penn-Newman, pekná hudba od Gabriela Yareda, avšak zlé spracovanie spôsobilo nedostatočné prešpikovanie emóciami a útokmi na naše city. Možno nie som dostatočne citlivý na romantické filmy, ale už som zašíval aj krajšie pocity a zimomriavky po celom tele pri niektorých iných romantických filmoch. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Našla som čo mnohí hľadajú, ale iba máloktorí nájdu..." Robin Wright je veľmi sympatická herečka, rovnako ako sympaticky na ženy pôsobí K. Costner. Keď takto sympatickú dvojku ešte podporí legenda akou je P. Newman, jednoducho romantika-neromantika, chcem to vidieť. Úvod pôsobí trochu sladko, ale potom je to pekný príbeh. P. Newman nebol iba do počtu, jeho rola sa mi páčila a bol vtipný. Najviac ma pobavil otázkou na Robin, či je z Playboya...No a Robin dala taký krásny, úprimný úsmev, že dodnes ľutujem, že táto sympatická herečka neprerazila výraznejšie. Vo vedľajších úlohách ju vidno často, ale tých hlavných je fakt málo. Videné so slovenským dabingom, ktorý na počudovanie nebol vôbec zlý. Hlas sedel Robin perfektne. 80%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)

Reklama

Reklama